Fondamental S.A.

Contactgegevens Fondamental S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondamental S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondamental S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Lambeau 13 1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondamental S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondamental S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondamental S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondamental S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondamental S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondamental S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondamental S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondamental S.A.
Products information Fondamental S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05183868408
Ondernemingsnummer: 1802001953
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Relaxation equipment,therapeutic

Product categorie (product category): Relaxation Equipment,Therapeutic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondamental S.A.
(Get full report from official database of BE for Fondamental S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondamental S.A.
Addition kinds of activities for Fondamental S.A.

611199. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
33390302. Silicon raffinage (primaire, meer dan 99% pure) | Silicon refining (primary, over 99% pure)
50729900. Hardware, nec | Hardware, nec
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning

Werken bij Fondamental S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondamental S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondamental S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondamental S.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

 • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

 • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • orderpicker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

 • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

 • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

 • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

  Type: Werfreserve

  Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

 • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

  Regio: VALKENSWAARD

  Bedrijf: Valkenhof

  Type: Leercontract

  Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van Fondamental S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Fondamental S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondamental S.A.. Laat een reactie achter voor Fondamental S.A.. Fondamental S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondamental S.A.. Leave a respond for Fondamental S.A.. Fondamental S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondamental S.A. op de google maps. Adres en contacten Fondamental S.A.
Location of Fondamental S.A. on the google maps. Address and contacts of Fondamental S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondamental S.A. Fondamental S.A.: Speelberg (De) | Bouchery Ann | F. VAN GINDERDEUREN | De Meue J | Diegenant

Other related companies as Fondamental S.A.: Speelberg (De) | Bouchery Ann | F. VAN GINDERDEUREN | De Meue J | Diegenant

Fondamental S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondamental S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05183868408. Het bedrijf Fondamental S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Lambeau 13 1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Relaxation Equipment,Therapeutic. Lijst met producten zijn Relaxation equipment,therapeutic.
De hoofdactiviteit van Fondamental S.A. is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondamental S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondamental S.A., openstaande posities, locatie van Fondamental S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fondamental S.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fondamental S.A., company assigned to the tax number BE05183868408. The company Fondamental S.A. is located at the address: Avenue Lambeau 13 1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Relaxation Equipment,Therapeutic. List of products are Relaxation equipment,therapeutic.
The main activity of Fondamental S.A. is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondamental S.A. is not available. You also can look at reviews of Fondamental S.A., open positions, location of Fondamental S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondamental S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondamental S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondamental S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondamental S.A., employees, financial statistics.