ORIENTAL TRAVEL SERVICE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ORIENTAL TRAVEL SERVICE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ORIENTAL TRAVEL SERVICE

Contactgegevens ORIENTAL TRAVEL SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORIENTAL TRAVEL SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORIENTAL TRAVEL SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHRISTIAN PALLEMANSSTRAAT 13; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36653767 (+32-36653767) 36653767 (+32-36653767)

Fax (fax): +32 (60) 184-95-54 +32 (60) 184-95-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORIENTAL TRAVEL SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORIENTAL TRAVEL SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORIENTAL TRAVEL SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORIENTAL TRAVEL SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORIENTAL TRAVEL SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORIENTAL TRAVEL SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORIENTAL TRAVEL SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORIENTAL TRAVEL SERVICE
Products information ORIENTAL TRAVEL SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE06836486816
Ondernemingsnummer: 5239898681
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ORIENTAL TRAVEL SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORIENTAL TRAVEL SERVICE
(Get full report from official database of BE for ORIENTAL TRAVEL SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORIENTAL TRAVEL SERVICE
Addition kinds of activities for ORIENTAL TRAVEL SERVICE

5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec

Werken bij ORIENTAL TRAVEL SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORIENTAL TRAVEL SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORIENTAL TRAVEL SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORIENTAL TRAVEL SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

 • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

 • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

 • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

 • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

 • Ergotherapeute (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van ORIENTAL TRAVEL SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ORIENTAL TRAVEL SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORIENTAL TRAVEL SERVICE. Laat een reactie achter voor ORIENTAL TRAVEL SERVICE. ORIENTAL TRAVEL SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORIENTAL TRAVEL SERVICE. Leave a respond for ORIENTAL TRAVEL SERVICE. ORIENTAL TRAVEL SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORIENTAL TRAVEL SERVICE op de google maps. Adres en contacten ORIENTAL TRAVEL SERVICE
Location of ORIENTAL TRAVEL SERVICE on the google maps. Address and contacts of ORIENTAL TRAVEL SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ORIENTAL TRAVEL SERVICE ORIENTAL TRAVEL SERVICE: WUYTS EN ZOON | DE VOORZORG | Minette (Menuiserie) | Van Tassel | Eykerman C

Other related companies as ORIENTAL TRAVEL SERVICE: WUYTS EN ZOON | DE VOORZORG | Minette (Menuiserie) | Van Tassel | Eykerman C

ORIENTAL TRAVEL SERVICE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORIENTAL TRAVEL SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06836486816. Het bedrijf ORIENTAL TRAVEL SERVICE bevindt zich op het adres: CHRISTIAN PALLEMANSSTRAAT 13; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 283,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in ORIENTAL TRAVEL SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORIENTAL TRAVEL SERVICE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORIENTAL TRAVEL SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORIENTAL TRAVEL SERVICE, openstaande posities, locatie van ORIENTAL TRAVEL SERVICE op de kaart.

ORIENTAL TRAVEL SERVICE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORIENTAL TRAVEL SERVICE, company assigned to the tax number BE06836486816. The company ORIENTAL TRAVEL SERVICE is located at the address: CHRISTIAN PALLEMANSSTRAAT 13; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 283,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus. Products created in ORIENTAL TRAVEL SERVICE were not found.
The main activity of ORIENTAL TRAVEL SERVICE is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ORIENTAL TRAVEL SERVICE is not available. You also can look at reviews of ORIENTAL TRAVEL SERVICE, open positions, location of ORIENTAL TRAVEL SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORIENTAL TRAVEL SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORIENTAL TRAVEL SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORIENTAL TRAVEL SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORIENTAL TRAVEL SERVICE, employees, financial statistics.