DENIS VOYAGES

Contactgegevens DENIS VOYAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENIS VOYAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENIS VOYAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 15; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10815491 (+32-10815491) 10815491 (+32-10815491)

Fax (fax): +32 (86) 674-50-69 +32 (86) 674-50-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENIS VOYAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENIS VOYAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENIS VOYAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENIS VOYAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENIS VOYAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENIS VOYAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENIS VOYAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENIS VOYAGES
Products information DENIS VOYAGES

BTW identificatienummer (tax): BE09359222412
Ondernemingsnummer: 8809631347
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DENIS VOYAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENIS VOYAGES
(Get full report from official database of BE for DENIS VOYAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENIS VOYAGES
Addition kinds of activities for DENIS VOYAGES

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
20439909. Havermout: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oatmeal: prepared as cereal breakfast food
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij DENIS VOYAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENIS VOYAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENIS VOYAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENIS VOYAGES. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

 • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

 • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

 • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

  Type: Vaste Job

  Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

 • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

 • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

  Type: Vaste Job

  Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

 • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van DENIS VOYAGES in sociale netwerken
Look for responds of DENIS VOYAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENIS VOYAGES. Laat een reactie achter voor DENIS VOYAGES. DENIS VOYAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENIS VOYAGES. Leave a respond for DENIS VOYAGES. DENIS VOYAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENIS VOYAGES op de google maps. Adres en contacten DENIS VOYAGES
Location of DENIS VOYAGES on the google maps. Address and contacts of DENIS VOYAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come DENIS VOYAGES DENIS VOYAGES: CAF? DE KAUWACKERS | SHANGAI | Vermeersch D NV | NSO | VCLB-CENTRUM

Other related companies as DENIS VOYAGES: CAF? DE KAUWACKERS | SHANGAI | Vermeersch D NV | NSO | VCLB-CENTRUM

DENIS VOYAGES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENIS VOYAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09359222412. Het bedrijf DENIS VOYAGES bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 15; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in DENIS VOYAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DENIS VOYAGES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENIS VOYAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENIS VOYAGES, openstaande posities, locatie van DENIS VOYAGES op de kaart.

DENIS VOYAGES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENIS VOYAGES, company assigned to the tax number BE09359222412. The company DENIS VOYAGES is located at the address: GRAND PLACE 15; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus. Products created in DENIS VOYAGES were not found.
The main activity of DENIS VOYAGES is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DENIS VOYAGES is not available. You also can look at reviews of DENIS VOYAGES, open positions, location of DENIS VOYAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENIS VOYAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENIS VOYAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENIS VOYAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENIS VOYAGES, employees, financial statistics.