AMERICAN TRAVEL HOUSE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • AMERICAN TRAVEL HOUSE
Private companiesDepository Institutions • AMERICAN TRAVEL HOUSE

Contactgegevens AMERICAN TRAVEL HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN TRAVEL HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN TRAVEL HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 9; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36469352 (+32-36469352) 36469352 (+32-36469352)

Fax (fax): +32 (53) 827-21-35 +32 (53) 827-21-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN TRAVEL HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN TRAVEL HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN TRAVEL HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN TRAVEL HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN TRAVEL HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN TRAVEL HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN TRAVEL HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN TRAVEL HOUSE
Products information AMERICAN TRAVEL HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE07020233154
Ondernemingsnummer: 7977966308
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AMERICAN TRAVEL HOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN TRAVEL HOUSE
(Get full report from official database of BE for AMERICAN TRAVEL HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN TRAVEL HOUSE
Addition kinds of activities for AMERICAN TRAVEL HOUSE

3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
36259916. reostaten | Rheostats
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
38240112. Tallying meters | Tallying meters
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij AMERICAN TRAVEL HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN TRAVEL HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN TRAVEL HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN TRAVEL HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

 • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

 • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

 • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

 • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

 • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

  Type: Studentenjob

  Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to katoennatieantwerp[email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN TRAVEL HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN TRAVEL HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN TRAVEL HOUSE. Laat een reactie achter voor AMERICAN TRAVEL HOUSE. AMERICAN TRAVEL HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN TRAVEL HOUSE. Leave a respond for AMERICAN TRAVEL HOUSE. AMERICAN TRAVEL HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN TRAVEL HOUSE op de google maps. Adres en contacten AMERICAN TRAVEL HOUSE
Location of AMERICAN TRAVEL HOUSE on the google maps. Address and contacts of AMERICAN TRAVEL HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN TRAVEL HOUSE AMERICAN TRAVEL HOUSE: POLYDAK NV | BUSINESS TRAINING | RAPHAEL VAN DER STAEY | Monard Veerle | APOTEEK BEAUJEAN

Other related companies as AMERICAN TRAVEL HOUSE: POLYDAK NV | BUSINESS TRAINING | RAPHAEL VAN DER STAEY | Monard Veerle | APOTEEK BEAUJEAN

AMERICAN TRAVEL HOUSE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN TRAVEL HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07020233154. Het bedrijf AMERICAN TRAVEL HOUSE bevindt zich op het adres: RINGLAAN 9; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in AMERICAN TRAVEL HOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMERICAN TRAVEL HOUSE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN TRAVEL HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN TRAVEL HOUSE, openstaande posities, locatie van AMERICAN TRAVEL HOUSE op de kaart.

AMERICAN TRAVEL HOUSE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERICAN TRAVEL HOUSE, company assigned to the tax number BE07020233154. The company AMERICAN TRAVEL HOUSE is located at the address: RINGLAAN 9; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus. Products created in AMERICAN TRAVEL HOUSE were not found.
The main activity of AMERICAN TRAVEL HOUSE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN TRAVEL HOUSE is not available. You also can look at reviews of AMERICAN TRAVEL HOUSE, open positions, location of AMERICAN TRAVEL HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN TRAVEL HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN TRAVEL HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN TRAVEL HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN TRAVEL HOUSE, employees, financial statistics.