ALTITUDES

Contactgegevens ALTITUDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTITUDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTITUDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE XAVIER NEUJEAN 41; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42213080 (+32-42213080) 42213080 (+32-42213080)

Fax (fax): +32 (15) 194-33-68 +32 (15) 194-33-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTITUDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTITUDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTITUDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTITUDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTITUDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTITUDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTITUDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTITUDES
Products information ALTITUDES

BTW identificatienummer (tax): BE06411315917
Ondernemingsnummer: 7016387939
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ALTITUDES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTITUDES
(Get full report from official database of BE for ALTITUDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTITUDES
Addition kinds of activities for ALTITUDES

348400. Handvuurwapens | Small arms
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
22699903. Gasgaren | Gassing yarn
61590205. Financiering van vrachtwagens | Truck finance leasing
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij ALTITUDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTITUDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTITUDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTITUDES. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

 • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Technisch adviseur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

 • Supervisor Logistiek (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

 • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: HOUSE-CARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

 • Automechanieker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

  Type: Vaste Job

  Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

 • Verpleegkundigen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

  Type: Vaste Job

  Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

 • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Werfreserve

  Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van ALTITUDES in sociale netwerken
Look for responds of ALTITUDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTITUDES. Laat een reactie achter voor ALTITUDES. ALTITUDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTITUDES. Leave a respond for ALTITUDES. ALTITUDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTITUDES op de google maps. Adres en contacten ALTITUDES
Location of ALTITUDES on the google maps. Address and contacts of ALTITUDES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTITUDES ALTITUDES: FLAGRO VIANDES SPRL | GUILMOT-DERVAUX | Haezebrouck M | F. GRUYTERS | Olivier de Paeuw

Other related companies as ALTITUDES: FLAGRO VIANDES SPRL | GUILMOT-DERVAUX | Haezebrouck M | F. GRUYTERS | Olivier de Paeuw

ALTITUDES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTITUDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06411315917. Het bedrijf ALTITUDES bevindt zich op het adres: PLACE XAVIER NEUJEAN 41; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in ALTITUDES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTITUDES is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTITUDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTITUDES, openstaande posities, locatie van ALTITUDES op de kaart.

ALTITUDES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALTITUDES, company assigned to the tax number BE06411315917. The company ALTITUDES is located at the address: PLACE XAVIER NEUJEAN 41; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in ALTITUDES were not found.
The main activity of ALTITUDES is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTITUDES is not available. You also can look at reviews of ALTITUDES, open positions, location of ALTITUDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTITUDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTITUDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTITUDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTITUDES, employees, financial statistics.