MAURO-DEM

Contactgegevens MAURO-DEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURO-DEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURO-DEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverststraat 19; 3740; Bilzen (Beverst), België

Telefoon (phone): 089 41 63 26 (+32-089 41 63 26) 089 41 63 26 (+32-089 41 63 26)

Fax (fax): +32 (12) 577-18-87 +32 (12) 577-18-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURO-DEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURO-DEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURO-DEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURO-DEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURO-DEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURO-DEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURO-DEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURO-DEM
Products information MAURO-DEM

BTW identificatienummer (tax): BE09828338623
Ondernemingsnummer: 9221618652
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MAURO-DEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURO-DEM
(Get full report from official database of BE for MAURO-DEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURO-DEM
Addition kinds of activities for MAURO-DEM

4941. Water voorraad | Water supply
5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
26729904. Ooglappen, doek of papier: gemaakt van aangekochte materialen | Eyelets, cloth or paper: made from purchased materials
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
36769903. varistoren | Varistors
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij MAURO-DEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURO-DEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURO-DEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURO-DEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger bouw. (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

 • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

 • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

 • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

 • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: Degrovan

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

 • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADRIAENS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

 • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

 • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: VIPPERS.BE

  Type: Werfreserve

  Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van MAURO-DEM in sociale netwerken
Look for responds of MAURO-DEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURO-DEM. Laat een reactie achter voor MAURO-DEM. MAURO-DEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURO-DEM. Leave a respond for MAURO-DEM. MAURO-DEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURO-DEM op de google maps. Adres en contacten MAURO-DEM
Location of MAURO-DEM on the google maps. Address and contacts of MAURO-DEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURO-DEM MAURO-DEM: COIFFURE ILKA | PIERRE PETERS | NATHALIE PIERRARD | PIZZA ALDO | Axell Communication asbl

Other related companies as MAURO-DEM: COIFFURE ILKA | PIERRE PETERS | NATHALIE PIERRARD | PIZZA ALDO | Axell Communication asbl

MAURO-DEM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURO-DEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09828338623. Het bedrijf MAURO-DEM bevindt zich op het adres: Beverststraat 19; 3740; Bilzen (Beverst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Producten gemaakt in MAURO-DEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURO-DEM is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURO-DEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURO-DEM, openstaande posities, locatie van MAURO-DEM op de kaart.

MAURO-DEM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURO-DEM, company assigned to the tax number BE09828338623. The company MAURO-DEM is located at the address: Beverststraat 19; 3740; Bilzen (Beverst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. Products created in MAURO-DEM were not found.
The main activity of MAURO-DEM is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURO-DEM is not available. You also can look at reviews of MAURO-DEM, open positions, location of MAURO-DEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURO-DEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURO-DEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURO-DEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURO-DEM, employees, financial statistics.