AKS BENELUX BVBA

Contactgegevens AKS BENELUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKS BENELUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKS BENELUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 50; 3540; Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 013 55 25 86 (+32-013 55 25 86) 013 55 25 86 (+32-013 55 25 86)

Fax (fax): 013 55 25 81 (+32-013 55 25 81) 013 55 25 81 (+32-013 55 25 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKS BENELUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKS BENELUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKS BENELUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKS BENELUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKS BENELUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKS BENELUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKS BENELUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKS BENELUX BVBA
Products information AKS BENELUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01637756347
Ondernemingsnummer: 5543121337
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Hospitals - Equipment & Access.; Furniture - Collectivities; Furniture - Hospital

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKS BENELUX BVBA
(Get full report from official database of BE for AKS BENELUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKS BENELUX BVBA
Addition kinds of activities for AKS BENELUX BVBA

733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
35629902. casters | Casters
35899906. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements

Werken bij AKS BENELUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKS BENELUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKS BENELUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKS BENELUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

 • Floor Manager 30u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

 • Schrijnwerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

 • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

 • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

 • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Flexijob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van AKS BENELUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AKS BENELUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKS BENELUX BVBA. Laat een reactie achter voor AKS BENELUX BVBA. AKS BENELUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKS BENELUX BVBA. Leave a respond for AKS BENELUX BVBA. AKS BENELUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKS BENELUX BVBA op de google maps. Adres en contacten AKS BENELUX BVBA
Location of AKS BENELUX BVBA on the google maps. Address and contacts of AKS BENELUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AKS BENELUX BVBA AKS BENELUX BVBA: Vanderschot J | JEAN JONCKERS SA | Mulberry and Tanner | DE BLEEKER | GARAGE AMBIORIX SPRL

Other related companies as AKS BENELUX BVBA: Vanderschot J | JEAN JONCKERS SA | Mulberry and Tanner | DE BLEEKER | GARAGE AMBIORIX SPRL

AKS BENELUX BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AKS BENELUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01637756347. Het bedrijf AKS BENELUX BVBA bevindt zich op het adres: Schoolstraat 50; 3540; Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Hospitals - Equipment & Access.; Furniture - Collectivities; Furniture - Hospital.
De hoofdactiviteit van AKS BENELUX BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKS BENELUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKS BENELUX BVBA, openstaande posities, locatie van AKS BENELUX BVBA op de kaart.

AKS BENELUX BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AKS BENELUX BVBA, company assigned to the tax number BE01637756347. The company AKS BENELUX BVBA is located at the address: Schoolstraat 50; 3540; Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Hospitals - Equipment & Access.; Furniture - Collectivities; Furniture - Hospital.
The main activity of AKS BENELUX BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AKS BENELUX BVBA is not available. You also can look at reviews of AKS BENELUX BVBA, open positions, location of AKS BENELUX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKS BENELUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKS BENELUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKS BENELUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKS BENELUX BVBA, employees, financial statistics.