Cantillon S.P.R.L.

Contactgegevens Cantillon S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cantillon S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cantillon S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gheude 56 1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cantillon S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cantillon S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cantillon S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cantillon S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cantillon S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cantillon S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cantillon S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cantillon S.P.R.L.
Products information Cantillon S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01973937988
Ondernemingsnummer: 5184967041
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Regional beers

Product categorie (product category): Regional Beers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cantillon S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Cantillon S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cantillon S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Cantillon S.P.R.L.

327299. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
24991404. Politieagents clubs, hout | Policemen's clubs, wood
30530201. Cup verpakking, leer | Cup packing, leather
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties

Werken bij Cantillon S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cantillon S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cantillon S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cantillon S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Monteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

 • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

 • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Cantillon S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Cantillon S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cantillon S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Cantillon S.P.R.L.. Cantillon S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cantillon S.P.R.L.. Leave a respond for Cantillon S.P.R.L.. Cantillon S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cantillon S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Cantillon S.P.R.L.
Location of Cantillon S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Cantillon S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cantillon S.P.R.L. Cantillon S.P.R.L.: L'ACANTHE | NICO TAVERNIER | VERHAEGHE | AN-MARIE | CORNELIS CLAESEN

Other related companies as Cantillon S.P.R.L.: L'ACANTHE | NICO TAVERNIER | VERHAEGHE | AN-MARIE | CORNELIS CLAESEN

Cantillon S.P.R.L. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cantillon S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01973937988. Het bedrijf Cantillon S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Gheude 56 1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 385,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Regional Beers. Lijst met producten zijn Regional beers.
De hoofdactiviteit van Cantillon S.P.R.L. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cantillon S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cantillon S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Cantillon S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cantillon S.P.R.L. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cantillon S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01973937988. The company Cantillon S.P.R.L. is located at the address: Rue Gheude 56 1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 385,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Regional Beers. List of products are Regional beers.
The main activity of Cantillon S.P.R.L. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cantillon S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Cantillon S.P.R.L., open positions, location of Cantillon S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cantillon S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cantillon S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cantillon S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cantillon S.P.R.L., employees, financial statistics.