Ecodec S.A.

Contactgegevens Ecodec S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecodec S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecodec S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Maestricht 84 4600 Visé, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecodec S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecodec S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecodec S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecodec S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecodec S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecodec S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecodec S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecodec S.A.
Products information Ecodec S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03235168457
Ondernemingsnummer: 3194244384
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Solvent recovery equipment; Wash water recycling

Product categorie (product category): Regenerators For Solvents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecodec S.A.
(Get full report from official database of BE for Ecodec S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecodec S.A.
Addition kinds of activities for Ecodec S.A.

10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
32990100. Mica producten | Mica products
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household
51490602. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij Ecodec S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecodec S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecodec S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecodec S.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality controller (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

 • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

 • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

 • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

 • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

 • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

 • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

  Type: Vaste Job

  Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

 • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

 • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

  Type: Vaste Job

  Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

 • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

 • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Flexijob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Ecodec S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ecodec S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecodec S.A.. Laat een reactie achter voor Ecodec S.A.. Ecodec S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecodec S.A.. Leave a respond for Ecodec S.A.. Ecodec S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecodec S.A. op de google maps. Adres en contacten Ecodec S.A.
Location of Ecodec S.A. on the google maps. Address and contacts of Ecodec S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecodec S.A. Ecodec S.A.: E & M Partners | LAUREYNS T | HUIS PATRICIA | MAISON IZQUIERDO | JOSEPH VAN MELDERT

Other related companies as Ecodec S.A.: E & M Partners | LAUREYNS T | HUIS PATRICIA | MAISON IZQUIERDO | JOSEPH VAN MELDERT

Ecodec S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecodec S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03235168457. Het bedrijf Ecodec S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Maestricht 84 4600 Visé. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Regenerators For Solvents. Lijst met producten zijn Solvent recovery equipment; Wash water recycling.
De hoofdactiviteit van Ecodec S.A. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecodec S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecodec S.A., openstaande posities, locatie van Ecodec S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecodec S.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecodec S.A., company assigned to the tax number BE03235168457. The company Ecodec S.A. is located at the address: Rue de Maestricht 84 4600 Visé. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Regenerators For Solvents. List of products are Solvent recovery equipment; Wash water recycling.
The main activity of Ecodec S.A. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecodec S.A. is not available. You also can look at reviews of Ecodec S.A., open positions, location of Ecodec S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecodec S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecodec S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecodec S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecodec S.A., employees, financial statistics.