POUWELS SPRL

Contactgegevens POUWELS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POUWELS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POUWELS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 15, Minerie 4890 Thimister - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-44-65-25 32-87-44-65-25

Fax (fax): 32-87-44-58-80 32-87-44-58-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POUWELS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POUWELS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POUWELS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POUWELS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POUWELS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POUWELS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POUWELS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POUWELS SPRL
Products information POUWELS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08929382324
Ondernemingsnummer: 8216094970
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in POUWELS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodworking - machinery and equipment Stairs, wooden

Product klasse (product class): Ripping, Rippers, Staircases, CNC

Profiel (profile): Woodworking machines, Manufacturer of manual semi-automatic staircase CNC rippers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POUWELS SPRL
(Get full report from official database of BE for POUWELS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POUWELS SPRL
Addition kinds of activities for POUWELS SPRL

177102. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
382600. Analytische instrumenten | Analytical instruments
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
39559900. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij POUWELS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POUWELS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POUWELS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POUWELS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Product manager document automation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

 • zorgkundige maand 75% (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

 • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

 • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

 • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: MOUTERSHOF

  Type: Studentenjob

  je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

 • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

 • Technical Writer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

 • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

Zoek naar antwoorden van POUWELS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of POUWELS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POUWELS SPRL. Laat een reactie achter voor POUWELS SPRL. POUWELS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POUWELS SPRL. Leave a respond for POUWELS SPRL. POUWELS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POUWELS SPRL op de google maps. Adres en contacten POUWELS SPRL
Location of POUWELS SPRL on the google maps. Address and contacts of POUWELS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come POUWELS SPRL POUWELS SPRL: FORTIS | MARC APPELMANS | MAXI COPY | A. VAN DE VYVER | DEMUYNCK MARTIN

Other related companies as POUWELS SPRL: FORTIS | MARC APPELMANS | MAXI COPY | A. VAN DE VYVER | DEMUYNCK MARTIN

POUWELS SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POUWELS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08929382324. Het bedrijf POUWELS SPRL bevindt zich op het adres: 15, Minerie 4890 Thimister - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Woodworking machines, Manufacturer of manual semi-automatic staircase CNC rippers. Branchecategorie is Woodworking - machinery and equipment Stairs, wooden. Producten gemaakt in POUWELS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POUWELS SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POUWELS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POUWELS SPRL, openstaande posities, locatie van POUWELS SPRL op de kaart.

POUWELS SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is POUWELS SPRL, company assigned to the tax number BE08929382324. The company POUWELS SPRL is located at the address: 15, Minerie 4890 Thimister - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Woodworking machines, Manufacturer of manual semi-automatic staircase CNC rippers. Industry category is Woodworking - machinery and equipment Stairs, wooden. Products created in POUWELS SPRL were not found.
The main activity of POUWELS SPRL is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POUWELS SPRL is not available. You also can look at reviews of POUWELS SPRL, open positions, location of POUWELS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POUWELS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POUWELS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POUWELS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POUWELS SPRL, employees, financial statistics.