C.I. LECTRONIC - RENAUX

Contactgegevens C.I. LECTRONIC - RENAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I. LECTRONIC - RENAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I. LECTRONIC - RENAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MUGUETS 1; 6010; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71477999 (+32-71477999) 71477999 (+32-71477999)

Fax (fax): +32 (67) 208-21-15 +32 (67) 208-21-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I. LECTRONIC - RENAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I. LECTRONIC - RENAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I. LECTRONIC - RENAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I. LECTRONIC - RENAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I. LECTRONIC - RENAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I. LECTRONIC - RENAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I. LECTRONIC - RENAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I. LECTRONIC - RENAUX
Products information C.I. LECTRONIC - RENAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07324279785
Ondernemingsnummer: 6131988525
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I. LECTRONIC - RENAUX
(Get full report from official database of BE for C.I. LECTRONIC - RENAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I. LECTRONIC - RENAUX
Addition kinds of activities for C.I. LECTRONIC - RENAUX

4493. jachthavens | Marinas
349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
28340602. smeersels | Liniments
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
36120112. Spanningsregelaars, transmissie en distributie | Voltage regulators, transmission and distribution
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management

Werken bij C.I. LECTRONIC - RENAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I. LECTRONIC - RENAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I. LECTRONIC - RENAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I. LECTRONIC - RENAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

 • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

 • Albert Heijn (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Technisch tekenaar (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

 • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

 • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

Zoek naar antwoorden van C.I. LECTRONIC - RENAUX in sociale netwerken
Look for responds of C.I. LECTRONIC - RENAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I. LECTRONIC - RENAUX. Laat een reactie achter voor C.I. LECTRONIC - RENAUX. C.I. LECTRONIC - RENAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I. LECTRONIC - RENAUX. Leave a respond for C.I. LECTRONIC - RENAUX. C.I. LECTRONIC - RENAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I. LECTRONIC - RENAUX op de google maps. Adres en contacten C.I. LECTRONIC - RENAUX
Location of C.I. LECTRONIC - RENAUX on the google maps. Address and contacts of C.I. LECTRONIC - RENAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I. LECTRONIC - RENAUX C.I. LECTRONIC - RENAUX: Favor All Rent BVBA | DESIGNO | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | ST?PHANIE TOURRETTE | P. KEIRSEBILCK

Other related companies as C.I. LECTRONIC - RENAUX: Favor All Rent BVBA | DESIGNO | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | ST?PHANIE TOURRETTE | P. KEIRSEBILCK

C.I. LECTRONIC - RENAUX is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I. LECTRONIC - RENAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07324279785. Het bedrijf C.I. LECTRONIC - RENAUX bevindt zich op het adres: RUE DES MUGUETS 1; 6010; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van C.I. LECTRONIC - RENAUX is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I. LECTRONIC - RENAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I. LECTRONIC - RENAUX, openstaande posities, locatie van C.I. LECTRONIC - RENAUX op de kaart.

C.I. LECTRONIC - RENAUX is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.I. LECTRONIC - RENAUX, company assigned to the tax number BE07324279785. The company C.I. LECTRONIC - RENAUX is located at the address: RUE DES MUGUETS 1; 6010; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of C.I. LECTRONIC - RENAUX is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I. LECTRONIC - RENAUX is not available. You also can look at reviews of C.I. LECTRONIC - RENAUX, open positions, location of C.I. LECTRONIC - RENAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I. LECTRONIC - RENAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I. LECTRONIC - RENAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I. LECTRONIC - RENAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I. LECTRONIC - RENAUX, employees, financial statistics.