AUSTRAL

Contactgegevens AUSTRAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUSTRAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUSTRAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N?RAL LEMAN 4; 7850; ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23959535 (+32-23959535) 23959535 (+32-23959535)

Fax (fax): +32 (81) 201-11-20 +32 (81) 201-11-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUSTRAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUSTRAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUSTRAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUSTRAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUSTRAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUSTRAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUSTRAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUSTRAL
Products information AUSTRAL

BTW identificatienummer (tax): BE05657653808
Ondernemingsnummer: 4584014892
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Installation de Paratonnerres.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUSTRAL
(Get full report from official database of BE for AUSTRAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUSTRAL
Addition kinds of activities for AUSTRAL

07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
28210107. Siliconenharsen | Silicone resins
50399907. Flue linings | Flue linings
50650205. Modems, computer | Modems, computer
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij AUSTRAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUSTRAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUSTRAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUSTRAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

 • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

 • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student carwash (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

 • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ARK VAN NOE

  Type: Studentenjob

  Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

 • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Leercontract

  Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van AUSTRAL in sociale netwerken
Look for responds of AUSTRAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUSTRAL. Laat een reactie achter voor AUSTRAL. AUSTRAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUSTRAL. Leave a respond for AUSTRAL. AUSTRAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUSTRAL op de google maps. Adres en contacten AUSTRAL
Location of AUSTRAL on the google maps. Address and contacts of AUSTRAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUSTRAL AUSTRAL: CORINTHIA ANTWERP HOTEL | VERHOFSTE METAALKONSTRUKTIES | DISCOTHEEK WILLEM TELL | Karin | PICOBELLO RENTING BVBA

Other related companies as AUSTRAL: CORINTHIA ANTWERP HOTEL | VERHOFSTE METAALKONSTRUKTIES | DISCOTHEEK WILLEM TELL | Karin | PICOBELLO RENTING BVBA

AUSTRAL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUSTRAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05657653808. Het bedrijf AUSTRAL bevindt zich op het adres: RUE G?N?RAL LEMAN 4; 7850; ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 527,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation de Paratonnerres..
De hoofdactiviteit van AUSTRAL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUSTRAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUSTRAL, openstaande posities, locatie van AUSTRAL op de kaart.

AUSTRAL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUSTRAL, company assigned to the tax number BE05657653808. The company AUSTRAL is located at the address: RUE G?N?RAL LEMAN 4; 7850; ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 527,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation de Paratonnerres..
The main activity of AUSTRAL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUSTRAL is not available. You also can look at reviews of AUSTRAL, open positions, location of AUSTRAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUSTRAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUSTRAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUSTRAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUSTRAL, employees, financial statistics.