ALARMES COQUELET

Contactgegevens ALARMES COQUELET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARMES COQUELET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARMES COQUELET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONING DE COLFONTAINE 1; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65795500 (+32-65795500) 65795500 (+32-65795500)

Fax (fax): +32 (83) 153-69-43 +32 (83) 153-69-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARMES COQUELET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARMES COQUELET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARMES COQUELET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARMES COQUELET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARMES COQUELET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARMES COQUELET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARMES COQUELET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARMES COQUELET
Products information ALARMES COQUELET

BTW identificatienummer (tax): BE04934478759
Ondernemingsnummer: 3332397460
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARMES COQUELET
(Get full report from official database of BE for ALARMES COQUELET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARMES COQUELET
Addition kinds of activities for ALARMES COQUELET

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants

Werken bij ALARMES COQUELET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARMES COQUELET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARMES COQUELET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARMES COQUELET. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

 • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

 • Operator (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Kelner (LEMBEEK)

  Regio: LEMBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Lore Heyns

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

 • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van ALARMES COQUELET in sociale netwerken
Look for responds of ALARMES COQUELET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARMES COQUELET. Laat een reactie achter voor ALARMES COQUELET. ALARMES COQUELET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARMES COQUELET. Leave a respond for ALARMES COQUELET. ALARMES COQUELET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARMES COQUELET op de google maps. Adres en contacten ALARMES COQUELET
Location of ALARMES COQUELET on the google maps. Address and contacts of ALARMES COQUELET

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARMES COQUELET ALARMES COQUELET: CITIBANK | IPERCIELLE | PEELMAN E | SHOES IN THE BOX | GSM PLANET

Other related companies as ALARMES COQUELET: CITIBANK | IPERCIELLE | PEELMAN E | SHOES IN THE BOX | GSM PLANET

ALARMES COQUELET is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALARMES COQUELET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04934478759. Het bedrijf ALARMES COQUELET bevindt zich op het adres: ZONING DE COLFONTAINE 1; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van ALARMES COQUELET is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARMES COQUELET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARMES COQUELET, openstaande posities, locatie van ALARMES COQUELET op de kaart.

ALARMES COQUELET is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALARMES COQUELET, company assigned to the tax number BE04934478759. The company ALARMES COQUELET is located at the address: ZONING DE COLFONTAINE 1; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of ALARMES COQUELET is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARMES COQUELET is not available. You also can look at reviews of ALARMES COQUELET, open positions, location of ALARMES COQUELET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARMES COQUELET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARMES COQUELET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARMES COQUELET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARMES COQUELET, employees, financial statistics.