AC SECURITY

Contactgegevens AC SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIGEMLAAN 207; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92270329 (+32-92270329) 92270329 (+32-92270329)

Fax (fax): +32 (63) 708-62-73 +32 (63) 708-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC SECURITY
Products information AC SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE07506378173
Ondernemingsnummer: 8562988281
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC SECURITY
(Get full report from official database of BE for AC SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC SECURITY
Addition kinds of activities for AC SECURITY

229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
08119904. Boomboerderij | Tree farm
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
28610106. Terpentine, pijnboomolie | Turpentine, pine oil
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij AC SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

  Type: Vervanging brugpensioen

  Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

 • Bandenmonteur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

 • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

 • Calculator (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

 • Lifttechnieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

 • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van AC SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of AC SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC SECURITY. Laat een reactie achter voor AC SECURITY. AC SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC SECURITY. Leave a respond for AC SECURITY. AC SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC SECURITY op de google maps. Adres en contacten AC SECURITY
Location of AC SECURITY on the google maps. Address and contacts of AC SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come AC SECURITY AC SECURITY: Van den Broeck Freddy | LE TOISON D'OR | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | VRIJE LAGERE SCHOOL | ABBELOOS-SOCQUET SPRL

Other related companies as AC SECURITY: Van den Broeck Freddy | LE TOISON D'OR | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | VRIJE LAGERE SCHOOL | ABBELOOS-SOCQUET SPRL

AC SECURITY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07506378173. Het bedrijf AC SECURITY bevindt zich op het adres: ROOIGEMLAAN 207; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van AC SECURITY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC SECURITY, openstaande posities, locatie van AC SECURITY op de kaart.

AC SECURITY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC SECURITY, company assigned to the tax number BE07506378173. The company AC SECURITY is located at the address: ROOIGEMLAAN 207; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of AC SECURITY is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC SECURITY is not available. You also can look at reviews of AC SECURITY, open positions, location of AC SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC SECURITY, employees, financial statistics.