A.P.S.

Contactgegevens A.P.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHANON 6; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71363026 (+32-71363026) 71363026 (+32-71363026)

Fax (fax): +32 (50) 829-43-82 +32 (50) 829-43-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.S.
Products information A.P.S.

BTW identificatienummer (tax): BE08306457519
Ondernemingsnummer: 9144439697
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.S.
(Get full report from official database of BE for A.P.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.S.
Addition kinds of activities for A.P.S.

367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
23390311. Uniformen, atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, athletic: women's, misses', and juniors'
36610105. modems | Modems
38120600. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
72130203. Shirt levering | Shirt supply
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij A.P.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.S.. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

 • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

 • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student enquêteur (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

 • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

  Regio: Berlijn

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Vaste Job

  Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

 • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S. OLIVER

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

 • Urgentiearts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

 • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: LA FRECHA

  Type: Flexijob

  U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van A.P.S. in sociale netwerken
Look for responds of A.P.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.S.. Laat een reactie achter voor A.P.S.. A.P.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.S.. Leave a respond for A.P.S.. A.P.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.S. op de google maps. Adres en contacten A.P.S.
Location of A.P.S. on the google maps. Address and contacts of A.P.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.S. A.P.S.: DANNY VAN DOREN | FA. BIEBUYCK JACQUES | METZLER | CHRISTIAN LAVABRE | H.R. DEPRET

Other related companies as A.P.S.: DANNY VAN DOREN | FA. BIEBUYCK JACQUES | METZLER | CHRISTIAN LAVABRE | H.R. DEPRET

A.P.S. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08306457519. Het bedrijf A.P.S. bevindt zich op het adres: RUE DU CHANON 6; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van A.P.S. is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.S., openstaande posities, locatie van A.P.S. op de kaart.

A.P.S. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.P.S., company assigned to the tax number BE08306457519. The company A.P.S. is located at the address: RUE DU CHANON 6; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of A.P.S. is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.S. is not available. You also can look at reviews of A.P.S., open positions, location of A.P.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.S., employees, financial statistics.