MIROITERIE & VITRERIE VOS

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • MIROITERIE & VITRERIE VOS
Private companiesAmusement and Recreation Services • MIROITERIE & VITRERIE VOS

Contactgegevens MIROITERIE & VITRERIE VOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIROITERIE & VITRERIE VOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIROITERIE & VITRERIE VOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 169; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42337775 (+32-42337775) 42337775 (+32-42337775)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIROITERIE & VITRERIE VOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIROITERIE & VITRERIE VOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIROITERIE & VITRERIE VOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIROITERIE & VITRERIE VOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIROITERIE & VITRERIE VOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIROITERIE & VITRERIE VOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIROITERIE & VITRERIE VOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIROITERIE & VITRERIE VOS
Products information MIROITERIE & VITRERIE VOS

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Double Vitrage.. Activités: Vitriers.. Types de Matériaux: Verre.

Product categorie (product category): Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Matériaux de construction Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIROITERIE & VITRERIE VOS
(Get full report from official database of BE for MIROITERIE & VITRERIE VOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIROITERIE & VITRERIE VOS
Addition kinds of activities for MIROITERIE & VITRERIE VOS

769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
14110205. Greenstone, dimensie-quarrying | Greenstone, dimension-quarrying
22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
27520502. Kaarten, gelithografeerd | Maps, lithographed
32810504. Statuary, marmer | Statuary, marble
38430202. Verbindingen, tandheelkunde | Compounds, dental
58120404. Lunchroom | Lunchroom

Werken bij MIROITERIE & VITRERIE VOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIROITERIE & VITRERIE VOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIROITERIE & VITRERIE VOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIROITERIE & VITRERIE VOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van MIROITERIE & VITRERIE VOS in sociale netwerken
Look for responds of MIROITERIE & VITRERIE VOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIROITERIE & VITRERIE VOS. Laat een reactie achter voor MIROITERIE & VITRERIE VOS. MIROITERIE & VITRERIE VOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIROITERIE & VITRERIE VOS. Leave a respond for MIROITERIE & VITRERIE VOS. MIROITERIE & VITRERIE VOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIROITERIE & VITRERIE VOS op de google maps. Adres en contacten MIROITERIE & VITRERIE VOS
Location of MIROITERIE & VITRERIE VOS on the google maps. Address and contacts of MIROITERIE & VITRERIE VOS

Andere gerelateerde bedrijven als come MIROITERIE & VITRERIE VOS MIROITERIE & VITRERIE VOS: STEENBAKKERIJ MARKE | TANIA DE VOGHT | ELCO JANSSEN BVBA | OLIVIER CONSTRUCT | JAN VERHEYEN

Other related companies as MIROITERIE & VITRERIE VOS: STEENBAKKERIJ MARKE | TANIA DE VOGHT | ELCO JANSSEN BVBA | OLIVIER CONSTRUCT | JAN VERHEYEN

MIROITERIE & VITRERIE VOS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIROITERIE & VITRERIE VOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf MIROITERIE & VITRERIE VOS bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 169; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Matériaux de construction Vitrage. Lijst met producten zijn Activités: Double Vitrage.. Activités: Vitriers.. Types de Matériaux: Verre..
De hoofdactiviteit van MIROITERIE & VITRERIE VOS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIROITERIE & VITRERIE VOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIROITERIE & VITRERIE VOS, openstaande posities, locatie van MIROITERIE & VITRERIE VOS op de kaart.

MIROITERIE & VITRERIE VOS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIROITERIE & VITRERIE VOS, company assigned to the tax number BE04997650146. The company MIROITERIE & VITRERIE VOS is located at the address: RUE DU VILLAGE 169; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Matériaux de construction Vitrage. List of products are Activités: Double Vitrage.. Activités: Vitriers.. Types de Matériaux: Verre..
The main activity of MIROITERIE & VITRERIE VOS is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MIROITERIE & VITRERIE VOS is not available. You also can look at reviews of MIROITERIE & VITRERIE VOS, open positions, location of MIROITERIE & VITRERIE VOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIROITERIE & VITRERIE VOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIROITERIE & VITRERIE VOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIROITERIE & VITRERIE VOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIROITERIE & VITRERIE VOS, employees, financial statistics.