J.M. ACHENNE

Contactgegevens J.M. ACHENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M. ACHENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M. ACHENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ALLI?S 89; 6044; ROUX, België

Telefoon (phone): 71451845 (+32-71451845) 71451845 (+32-71451845)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M. ACHENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M. ACHENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M. ACHENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M. ACHENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M. ACHENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M. ACHENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M. ACHENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M. ACHENNE
Products information J.M. ACHENNE

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Aménagements de Lofts,Vitrage de Sécurité,Autres Pièces d?Extension,Portes Coulissantes,Double Vitrage,Fenêtres à usage spécial. Services: Garanties,Estimation Gratuite,Références Disponibles.. Produits & Activités: Moustiquaires,Portes Coulissantes & Battantes,Portes & Fenêtres en PVC,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Installation de Cloisons,Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas. Services: Réparations,Devis Gratuit,Qualifications Professionnelles,Garanties,Références Disponibles.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium,Installation de Vérandas,Moustiquaires,Pose de Volets Métalliques,Menuiserie,Verrières. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M. ACHENNE
(Get full report from official database of BE for J.M. ACHENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M. ACHENNE
Addition kinds of activities for J.M. ACHENNE

637102. Unie fondsen | Union funds
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair

Werken bij J.M. ACHENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M. ACHENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M. ACHENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M. ACHENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van J.M. ACHENNE in sociale netwerken
Look for responds of J.M. ACHENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M. ACHENNE. Laat een reactie achter voor J.M. ACHENNE. J.M. ACHENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M. ACHENNE. Leave a respond for J.M. ACHENNE. J.M. ACHENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M. ACHENNE op de google maps. Adres en contacten J.M. ACHENNE
Location of J.M. ACHENNE on the google maps. Address and contacts of J.M. ACHENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M. ACHENNE J.M. ACHENNE: FLASSOCIATED WEAVERS INTERNATIONAL NV | TAILOR MADE TRAVEL | PNEUS D'IXELLES | ELECTR. CHRISTIAN HOUART | HOZEE PARKET

Other related companies as J.M. ACHENNE: FLASSOCIATED WEAVERS INTERNATIONAL NV | TAILOR MADE TRAVEL | PNEUS D'IXELLES | ELECTR. CHRISTIAN HOUART | HOZEE PARKET

J.M. ACHENNE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M. ACHENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf J.M. ACHENNE bevindt zich op het adres: RUE DES ALLI?S 89; 6044; ROUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Aménagements de Lofts,Vitrage de Sécurité,Autres Pièces d?Extension,Portes Coulissantes,Double Vitrage,Fenêtres à usage spécial. Services: Garanties,Estimation Gratuite,Références Disponibles.. Produits & Activités: Moustiquaires,Portes Coulissantes & Battantes,Portes & Fenêtres en PVC,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Installation de Cloisons,Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas. Services: Réparations,Devis Gratuit,Qualifications Professionnelles,Garanties,Références Disponibles.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium,Installation de Vérandas,Moustiquaires,Pose de Volets Métalliques,Menuiserie,Verrières. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van J.M. ACHENNE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M. ACHENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M. ACHENNE, openstaande posities, locatie van J.M. ACHENNE op de kaart.

J.M. ACHENNE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M. ACHENNE, company assigned to the tax number BE02765228271. The company J.M. ACHENNE is located at the address: RUE DES ALLI?S 89; 6044; ROUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Aménagements de Lofts,Vitrage de Sécurité,Autres Pièces d?Extension,Portes Coulissantes,Double Vitrage,Fenêtres à usage spécial. Services: Garanties,Estimation Gratuite,Références Disponibles.. Produits & Activités: Moustiquaires,Portes Coulissantes & Battantes,Portes & Fenêtres en PVC,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Installation de Cloisons,Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas. Services: Réparations,Devis Gratuit,Qualifications Professionnelles,Garanties,Références Disponibles.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium,Installation de Vérandas,Moustiquaires,Pose de Volets Métalliques,Menuiserie,Verrières. Services: Devis Gratuit..
The main activity of J.M. ACHENNE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M. ACHENNE is not available. You also can look at reviews of J.M. ACHENNE, open positions, location of J.M. ACHENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M. ACHENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M. ACHENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M. ACHENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M. ACHENNE, employees, financial statistics.