E.KURTYI SOLAR

Contactgegevens E.KURTYI SOLAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.KURTYI SOLAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.KURTYI SOLAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONT DE L'ESCAILLE 27; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67649019 (+32-67649019) 67649019 (+32-67649019)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.KURTYI SOLAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.KURTYI SOLAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.KURTYI SOLAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.KURTYI SOLAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.KURTYI SOLAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.KURTYI SOLAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.KURTYI SOLAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.KURTYI SOLAR
Products information E.KURTYI SOLAR

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Vitrage de Sécurité.

Product categorie (product category): Installation de serres,double vitrage and fenêtres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.KURTYI SOLAR
(Get full report from official database of BE for E.KURTYI SOLAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.KURTYI SOLAR
Addition kinds of activities for E.KURTYI SOLAR

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij E.KURTYI SOLAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.KURTYI SOLAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.KURTYI SOLAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.KURTYI SOLAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van E.KURTYI SOLAR in sociale netwerken
Look for responds of E.KURTYI SOLAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.KURTYI SOLAR. Laat een reactie achter voor E.KURTYI SOLAR. E.KURTYI SOLAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.KURTYI SOLAR. Leave a respond for E.KURTYI SOLAR. E.KURTYI SOLAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.KURTYI SOLAR op de google maps. Adres en contacten E.KURTYI SOLAR
Location of E.KURTYI SOLAR on the google maps. Address and contacts of E.KURTYI SOLAR

Andere gerelateerde bedrijven als come E.KURTYI SOLAR E.KURTYI SOLAR: ERROL DECROIX | COLL.REFUGE FEMM. BATTUES | BANCONTACT-MISTER CASH | Facilities Consultancy | BAKKERIJ GHEYSEN I.

Other related companies as E.KURTYI SOLAR: ERROL DECROIX | COLL.REFUGE FEMM. BATTUES | BANCONTACT-MISTER CASH | Facilities Consultancy | BAKKERIJ GHEYSEN I.

E.KURTYI SOLAR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.KURTYI SOLAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf E.KURTYI SOLAR bevindt zich op het adres: MONT DE L'ESCAILLE 27; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Lijst met producten zijn Activités: Vitrage de Sécurité..
De hoofdactiviteit van E.KURTYI SOLAR is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.KURTYI SOLAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.KURTYI SOLAR, openstaande posities, locatie van E.KURTYI SOLAR op de kaart.

E.KURTYI SOLAR is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.KURTYI SOLAR, company assigned to the tax number BE02168395996. The company E.KURTYI SOLAR is located at the address: MONT DE L'ESCAILLE 27; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. List of products are Activités: Vitrage de Sécurité..
The main activity of E.KURTYI SOLAR is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.KURTYI SOLAR is not available. You also can look at reviews of E.KURTYI SOLAR, open positions, location of E.KURTYI SOLAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.KURTYI SOLAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.KURTYI SOLAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.KURTYI SOLAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.KURTYI SOLAR, employees, financial statistics.