VIGO

Contactgegevens VIGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE SCHEUT 123; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25239842 (+32-25239842) 25239842 (+32-25239842)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIGO
Products information VIGO

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Installation.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Sauna.

Product categorie (product category): Installation de piscines. Charpentes and couvertures. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIGO
(Get full report from official database of BE for VIGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIGO
Addition kinds of activities for VIGO

2711. Kranten | Newspapers
325599. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
34529908. Houtschroeven | Wood screws
38240305. taximeters | Taximeters
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)

Werken bij VIGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van VIGO in sociale netwerken
Look for responds of VIGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIGO. Laat een reactie achter voor VIGO. VIGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIGO. Leave a respond for VIGO. VIGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIGO op de google maps. Adres en contacten VIGO
Location of VIGO on the google maps. Address and contacts of VIGO

Andere gerelateerde bedrijven als come VIGO VIGO: ALDI NV | Rima NV | BENNY HAEZAERTS | Bonte Bekers Brugge | Delzelle SA

Other related companies as VIGO: ALDI NV | Rima NV | BENNY HAEZAERTS | Bonte Bekers Brugge | Delzelle SA

VIGO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf VIGO bevindt zich op het adres: AVENUE DE SCHEUT 123; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de piscines. Charpentes and couvertures. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Installation.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Sauna..
De hoofdactiviteit van VIGO is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIGO, openstaande posities, locatie van VIGO op de kaart.

VIGO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIGO, company assigned to the tax number BE04147857666. The company VIGO is located at the address: AVENUE DE SCHEUT 123; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de piscines. Charpentes and couvertures. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Installation.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Sauna..
The main activity of VIGO is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIGO is not available. You also can look at reviews of VIGO, open positions, location of VIGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIGO, employees, financial statistics.