DE BACKRE

Contactgegevens DE BACKRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BACKRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BACKRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NIVELLES 31; 1461; ITTRE, België

Telefoon (phone): 23661275 (+32-23661275) 23661275 (+32-23661275)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BACKRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BACKRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BACKRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BACKRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BACKRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BACKRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BACKRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BACKRE
Products information DE BACKRE

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Marchandises Transportées: Machines.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Transports routiers de marchandises. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BACKRE
(Get full report from official database of BE for DE BACKRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BACKRE
Addition kinds of activities for DE BACKRE

07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
35829904. Persmachines, commerciële was- en droogreiniging | Pressing machines, commercial laundry and drycleaning

Werken bij DE BACKRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BACKRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BACKRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BACKRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van DE BACKRE in sociale netwerken
Look for responds of DE BACKRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BACKRE. Laat een reactie achter voor DE BACKRE. DE BACKRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BACKRE. Leave a respond for DE BACKRE. DE BACKRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BACKRE op de google maps. Adres en contacten DE BACKRE
Location of DE BACKRE on the google maps. Address and contacts of DE BACKRE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BACKRE DE BACKRE: SLAGERIJ HARRY | WILLY DE DOBBELAERE | DECOR DE MEY | COPPIETERS | Van den Sande Mieke

Other related companies as DE BACKRE: SLAGERIJ HARRY | WILLY DE DOBBELAERE | DECOR DE MEY | COPPIETERS | Van den Sande Mieke

DE BACKRE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BACKRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf DE BACKRE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NIVELLES 31; 1461; ITTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Transports routiers de marchandises. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marchandises Transportées: Machines.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van DE BACKRE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BACKRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BACKRE, openstaande posities, locatie van DE BACKRE op de kaart.

DE BACKRE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BACKRE, company assigned to the tax number BE05571411132. The company DE BACKRE is located at the address: CHAUSS?E DE NIVELLES 31; 1461; ITTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Transports routiers de marchandises. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marchandises Transportées: Machines.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of DE BACKRE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BACKRE is not available. You also can look at reviews of DE BACKRE, open positions, location of DE BACKRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BACKRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BACKRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BACKRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BACKRE, employees, financial statistics.