MULTI-SERVICES

Contactgegevens MULTI-SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI-SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI-SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FORGES 64; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82227241 (+32-82227241) 82227241 (+32-82227241)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI-SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI-SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI-SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI-SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI-SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI-SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI-SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI-SERVICES
Products information MULTI-SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Réparation and restauration de meubles. Peinture. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI-SERVICES
(Get full report from official database of BE for MULTI-SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI-SERVICES
Addition kinds of activities for MULTI-SERVICES

10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
35190201. Controles, afstandsbediening, voor boten | Controls, remote, for boats
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management

Werken bij MULTI-SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI-SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI-SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI-SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

Zoek naar antwoorden van MULTI-SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of MULTI-SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI-SERVICES. Laat een reactie achter voor MULTI-SERVICES. MULTI-SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI-SERVICES. Leave a respond for MULTI-SERVICES. MULTI-SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI-SERVICES op de google maps. Adres en contacten MULTI-SERVICES
Location of MULTI-SERVICES on the google maps. Address and contacts of MULTI-SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI-SERVICES MULTI-SERVICES: Clauwaert J | EUROWOOD | Collin L | Auto VDK | MEUBELEN SALOTTI

Other related companies as MULTI-SERVICES: Clauwaert J | EUROWOOD | Collin L | Auto VDK | MEUBELEN SALOTTI

MULTI-SERVICES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI-SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf MULTI-SERVICES bevindt zich op het adres: RUE DES FORGES 64; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Réparation and restauration de meubles. Peinture. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van MULTI-SERVICES is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI-SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI-SERVICES, openstaande posities, locatie van MULTI-SERVICES op de kaart.

MULTI-SERVICES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTI-SERVICES, company assigned to the tax number BE02168395996. The company MULTI-SERVICES is located at the address: RUE DES FORGES 64; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Réparation and restauration de meubles. Peinture. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Services: Garnissage..
The main activity of MULTI-SERVICES is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI-SERVICES is not available. You also can look at reviews of MULTI-SERVICES, open positions, location of MULTI-SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI-SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI-SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI-SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI-SERVICES, employees, financial statistics.