TEXINA

Contactgegevens TEXINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEXINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEXINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 41; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56611899 (+32-56611899) 56611899 (+32-56611899)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEXINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEXINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEXINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEXINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEXINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEXINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEXINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEXINA
Products information TEXINA

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activités: Verrières.. Types de meubles: Chambres à Coucher,Matelas.. Types de meubles: Matelas,Chambres à Coucher.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Articles textiles and tissus de décoration Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEXINA
(Get full report from official database of BE for TEXINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEXINA
Addition kinds of activities for TEXINA

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
23710202. Bontplaten en versieringen | Fur plates and trimmings
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery

Werken bij TEXINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEXINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEXINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEXINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van TEXINA in sociale netwerken
Look for responds of TEXINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEXINA. Laat een reactie achter voor TEXINA. TEXINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEXINA. Leave a respond for TEXINA. TEXINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEXINA op de google maps. Adres en contacten TEXINA
Location of TEXINA on the google maps. Address and contacts of TEXINA

Andere gerelateerde bedrijven als come TEXINA TEXINA: Tomsen G | BERNARD PONCELET | JACQUES LEGROS | PLAYTIME NV | Clotman Laurence

Other related companies as TEXINA: Tomsen G | BERNARD PONCELET | JACQUES LEGROS | PLAYTIME NV | Clotman Laurence

TEXINA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEXINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf TEXINA bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 41; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Articles textiles and tissus de décoration Fab. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Verrières.. Types de meubles: Chambres à Coucher,Matelas.. Types de meubles: Matelas,Chambres à Coucher..
De hoofdactiviteit van TEXINA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEXINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEXINA, openstaande posities, locatie van TEXINA op de kaart.

TEXINA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEXINA, company assigned to the tax number BE02460906982. The company TEXINA is located at the address: MOLENSTRAAT 41; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Articles textiles and tissus de décoration Fab. List of products are Produits & Activités: Verrières.. Types de meubles: Chambres à Coucher,Matelas.. Types de meubles: Matelas,Chambres à Coucher..
The main activity of TEXINA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TEXINA is not available. You also can look at reviews of TEXINA, open positions, location of TEXINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEXINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEXINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEXINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEXINA, employees, financial statistics.