GASTON MAHO

Contactgegevens GASTON MAHO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASTON MAHO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASTON MAHO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEELSTRAAT 14; 3391; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16633016 (+32-16633016) 16633016 (+32-16633016)

Fax (fax): +32 (67) 878-31-28 +32 (67) 878-31-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASTON MAHO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASTON MAHO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASTON MAHO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASTON MAHO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASTON MAHO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASTON MAHO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASTON MAHO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASTON MAHO
Products information GASTON MAHO

BTW identificatienummer (tax): BE02349670410
Ondernemingsnummer: 3196441650
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASTON MAHO
(Get full report from official database of BE for GASTON MAHO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASTON MAHO
Addition kinds of activities for GASTON MAHO

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
366399. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec

Werken bij GASTON MAHO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASTON MAHO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASTON MAHO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASTON MAHO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van GASTON MAHO in sociale netwerken
Look for responds of GASTON MAHO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASTON MAHO. Laat een reactie achter voor GASTON MAHO. GASTON MAHO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASTON MAHO. Leave a respond for GASTON MAHO. GASTON MAHO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASTON MAHO op de google maps. Adres en contacten GASTON MAHO
Location of GASTON MAHO on the google maps. Address and contacts of GASTON MAHO

Andere gerelateerde bedrijven als come GASTON MAHO GASTON MAHO: Valérie Coiffure | V.V.S TRANS | A.G. 1824 | V.D.L. OPTIEK | DECLOEDT SA

Other related companies as GASTON MAHO: Valérie Coiffure | V.V.S TRANS | A.G. 1824 | V.D.L. OPTIEK | DECLOEDT SA

GASTON MAHO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASTON MAHO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349670410. Het bedrijf GASTON MAHO bevindt zich op het adres: KEELSTRAAT 14; 3391; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van GASTON MAHO is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASTON MAHO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASTON MAHO, openstaande posities, locatie van GASTON MAHO op de kaart.

GASTON MAHO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASTON MAHO, company assigned to the tax number BE02349670410. The company GASTON MAHO is located at the address: KEELSTRAAT 14; 3391; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC. Services: Réparations.. Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of GASTON MAHO is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GASTON MAHO is not available. You also can look at reviews of GASTON MAHO, open positions, location of GASTON MAHO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASTON MAHO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASTON MAHO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASTON MAHO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASTON MAHO, employees, financial statistics.