VAN LAECKE E.

Contactgegevens VAN LAECKE E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LAECKE E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LAECKE E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRAMSTRAAT 47; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92226309 (+32-92226309) 92226309 (+32-92226309)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LAECKE E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LAECKE E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LAECKE E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LAECKE E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LAECKE E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LAECKE E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LAECKE E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LAECKE E.
Products information VAN LAECKE E.

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LAECKE E.
(Get full report from official database of BE for VAN LAECKE E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LAECKE E.
Addition kinds of activities for VAN LAECKE E.

132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
38250307. Veldsterkte en intensiteit meetapparatuur, elektrisch | Field strength and intensity measuring equipment, electrical
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast

Werken bij VAN LAECKE E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LAECKE E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LAECKE E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LAECKE E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van VAN LAECKE E. in sociale netwerken
Look for responds of VAN LAECKE E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LAECKE E.. Laat een reactie achter voor VAN LAECKE E.. VAN LAECKE E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LAECKE E.. Leave a respond for VAN LAECKE E.. VAN LAECKE E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LAECKE E. op de google maps. Adres en contacten VAN LAECKE E.
Location of VAN LAECKE E. on the google maps. Address and contacts of VAN LAECKE E.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LAECKE E. VAN LAECKE E.: COIFFURE LUCINE | ST.MICHIELSBOND | MARIANNE JUVIGNE | MUSEUM VLAAMS LEVEN | Kruidvat 8963

Other related companies as VAN LAECKE E.: COIFFURE LUCINE | ST.MICHIELSBOND | MARIANNE JUVIGNE | MUSEUM VLAAMS LEVEN | Kruidvat 8963

VAN LAECKE E. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LAECKE E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf VAN LAECKE E. bevindt zich op het adres: TRAMSTRAAT 47; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van VAN LAECKE E. is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LAECKE E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LAECKE E., openstaande posities, locatie van VAN LAECKE E. op de kaart.

VAN LAECKE E. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LAECKE E., company assigned to the tax number BE02073913574. The company VAN LAECKE E. is located at the address: TRAMSTRAAT 47; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en PVC.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of VAN LAECKE E. is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LAECKE E. is not available. You also can look at reviews of VAN LAECKE E., open positions, location of VAN LAECKE E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LAECKE E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LAECKE E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LAECKE E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LAECKE E., employees, financial statistics.