CUVELIER

Contactgegevens CUVELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUVELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUVELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG DE BRUXELLES 143; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71372750 (+32-71372750) 71372750 (+32-71372750)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUVELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUVELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUVELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUVELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUVELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUVELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUVELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUVELIER
Products information CUVELIER

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Charpentes and couvertures. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUVELIER
(Get full report from official database of BE for CUVELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUVELIER
Addition kinds of activities for CUVELIER

2452. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
3671. Electron buizen | Electron tubes
7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
38410502. Beenboren | Bone drills
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
58120311. Hamburger stand | Hamburger stand

Werken bij CUVELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUVELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUVELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUVELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van CUVELIER in sociale netwerken
Look for responds of CUVELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUVELIER. Laat een reactie achter voor CUVELIER. CUVELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUVELIER. Leave a respond for CUVELIER. CUVELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUVELIER op de google maps. Adres en contacten CUVELIER
Location of CUVELIER on the google maps. Address and contacts of CUVELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come CUVELIER CUVELIER: R. FAYEN | GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | BRUININGSCENTER HELIOS | Ghenet | TECH - NOBEL

Other related companies as CUVELIER: R. FAYEN | GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | BRUININGSCENTER HELIOS | Ghenet | TECH - NOBEL

CUVELIER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUVELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf CUVELIER bevindt zich op het adres: FAUBOURG DE BRUXELLES 143; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Charpentes and couvertures. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons..
De hoofdactiviteit van CUVELIER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUVELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUVELIER, openstaande posities, locatie van CUVELIER op de kaart.

CUVELIER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUVELIER, company assigned to the tax number BE01434509277. The company CUVELIER is located at the address: FAUBOURG DE BRUXELLES 143; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Charpentes and couvertures. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons..
The main activity of CUVELIER is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CUVELIER is not available. You also can look at reviews of CUVELIER, open positions, location of CUVELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUVELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUVELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUVELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUVELIER, employees, financial statistics.