H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT

Contactgegevens H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUM GIESBERG 29; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH, België

Telefoon (phone): 80444214 (+32-80444214) 80444214 (+32-80444214)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT
Products information H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT
(Get full report from official database of BE for H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT
Addition kinds of activities for H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
22219901. Linnen weefsels, kunstmatige vezels en zijden | Lining fabrics, manmade fiber and silk
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
32950205. Diatomeeënaarde, gemalen of anderszins behandeld | Diatomaceous earth, ground or otherwise treated
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic

Werken bij H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

Zoek naar antwoorden van H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT in sociale netwerken
Look for responds of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. Laat een reactie achter voor H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. Leave a respond for H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT. H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT op de google maps. Adres en contacten H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT
Location of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT on the google maps. Address and contacts of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: HERMAN LEYS | KIELEMOES RUDY | Decavele D | JOSEPH HASELDONCKX | JAMBE

Other related companies as H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT: HERMAN LEYS | KIELEMOES RUDY | Decavele D | JOSEPH HASELDONCKX | JAMBE

H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT bevindt zich op het adres: ZUM GIESBERG 29; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, openstaande posities, locatie van H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT op de kaart.

H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, company assigned to the tax number BE01734436035. The company H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is located at the address: ZUM GIESBERG 29; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT is not available. You also can look at reviews of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, open positions, location of H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.S. INDUSTRIAL EQUIPMENT, employees, financial statistics.