D. HECQ/DOMINIQUE HECQ

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • D. HECQ/DOMINIQUE HECQ
Private companiesMotor Freight Transportation • D. HECQ/DOMINIQUE HECQ

Contactgegevens D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. HECQ/DOMINIQUE HECQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BROKELAERE 17; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55219057 (+32-55219057) 55219057 (+32-55219057)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. HECQ/DOMINIQUE HECQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. HECQ/DOMINIQUE HECQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. HECQ/DOMINIQUE HECQ
Products information D. HECQ/DOMINIQUE HECQ

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. HECQ/DOMINIQUE HECQ
(Get full report from official database of BE for D. HECQ/DOMINIQUE HECQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. HECQ/DOMINIQUE HECQ
Addition kinds of activities for D. HECQ/DOMINIQUE HECQ

382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
30830000. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
61630000. Lening makelaars | Loan brokers

Werken bij D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van D. HECQ/DOMINIQUE HECQ in sociale netwerken
Look for responds of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. Laat een reactie achter voor D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. D. HECQ/DOMINIQUE HECQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. Leave a respond for D. HECQ/DOMINIQUE HECQ. D. HECQ/DOMINIQUE HECQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. HECQ/DOMINIQUE HECQ op de google maps. Adres en contacten D. HECQ/DOMINIQUE HECQ
Location of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ on the google maps. Address and contacts of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ

Andere gerelateerde bedrijven als come D. HECQ/DOMINIQUE HECQ D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: Deco Bovan VOF | MME WOUTERS | CHRISTIAAN LUYCKX | Primot H | PAUL ALBERS

Other related companies as D. HECQ/DOMINIQUE HECQ: Deco Bovan VOF | MME WOUTERS | CHRISTIAAN LUYCKX | Primot H | PAUL ALBERS

D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf D. HECQ/DOMINIQUE HECQ bevindt zich op het adres: RUE BROKELAERE 17; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
De hoofdactiviteit van D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, openstaande posities, locatie van D. HECQ/DOMINIQUE HECQ op de kaart.

D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, company assigned to the tax number BE03251647949. The company D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is located at the address: RUE BROKELAERE 17; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium..
The main activity of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ is not available. You also can look at reviews of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, open positions, location of D. HECQ/DOMINIQUE HECQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. HECQ/DOMINIQUE HECQ, employees, financial statistics.