ONDERNEMINGEN HEYNDRICX

Contactgegevens ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERNEMINGEN HEYNDRICX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENBERG 8; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52340016 (+32-52340016) 52340016 (+32-52340016)

Fax (fax): +32 (16) 862-79-26 +32 (16) 862-79-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERNEMINGEN HEYNDRICX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERNEMINGEN HEYNDRICX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERNEMINGEN HEYNDRICX
Products information ONDERNEMINGEN HEYNDRICX

BTW identificatienummer (tax): BE06982604980
Ondernemingsnummer: 8466583251
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Installation de Vérandas,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Services funéraires. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERNEMINGEN HEYNDRICX
(Get full report from official database of BE for ONDERNEMINGEN HEYNDRICX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERNEMINGEN HEYNDRICX
Addition kinds of activities for ONDERNEMINGEN HEYNDRICX

375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
72990101. Kleur consultant | Color consultant

Werken bij ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van ONDERNEMINGEN HEYNDRICX in sociale netwerken
Look for responds of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. Laat een reactie achter voor ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. ONDERNEMINGEN HEYNDRICX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. Leave a respond for ONDERNEMINGEN HEYNDRICX. ONDERNEMINGEN HEYNDRICX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERNEMINGEN HEYNDRICX op de google maps. Adres en contacten ONDERNEMINGEN HEYNDRICX
Location of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX on the google maps. Address and contacts of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERNEMINGEN HEYNDRICX ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: Van Loock BVBA | Dermul BVBA | THEATERCAF? | DRUKKERIJ ONZEA | Ackermans M

Other related companies as ONDERNEMINGEN HEYNDRICX: Van Loock BVBA | Dermul BVBA | THEATERCAF? | DRUKKERIJ ONZEA | Ackermans M

ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982604980. Het bedrijf ONDERNEMINGEN HEYNDRICX bevindt zich op het adres: MOLENBERG 8; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Services funéraires. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Installation de Vérandas,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, openstaande posities, locatie van ONDERNEMINGEN HEYNDRICX op de kaart.

ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, company assigned to the tax number BE06982604980. The company ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is located at the address: MOLENBERG 8; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Services funéraires. Construction de maisons. List of products are Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Installation de Vérandas,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX is not available. You also can look at reviews of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, open positions, location of ONDERNEMINGEN HEYNDRICX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERNEMINGEN HEYNDRICX, employees, financial statistics.