F.D. CLASSIC INTERIORS

Contactgegevens F.D. CLASSIC INTERIORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.D. CLASSIC INTERIORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.D. CLASSIC INTERIORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE PUTSEBAAN 101; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15760518 (+32-15760518) 15760518 (+32-15760518)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.D. CLASSIC INTERIORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.D. CLASSIC INTERIORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.D. CLASSIC INTERIORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.D. CLASSIC INTERIORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.D. CLASSIC INTERIORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.D. CLASSIC INTERIORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.D. CLASSIC INTERIORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.D. CLASSIC INTERIORS
Products information F.D. CLASSIC INTERIORS

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Meubles Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.D. CLASSIC INTERIORS
(Get full report from official database of BE for F.D. CLASSIC INTERIORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.D. CLASSIC INTERIORS
Addition kinds of activities for F.D. CLASSIC INTERIORS

382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
30530100. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
36630103. Carrier apparatuur, radio communicatie | Carrier equipment, radio communications
56990300. Sportkleding | Sports apparel
58129908. Diner theater | Dinner theater
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec

Werken bij F.D. CLASSIC INTERIORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.D. CLASSIC INTERIORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.D. CLASSIC INTERIORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.D. CLASSIC INTERIORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van F.D. CLASSIC INTERIORS in sociale netwerken
Look for responds of F.D. CLASSIC INTERIORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.D. CLASSIC INTERIORS. Laat een reactie achter voor F.D. CLASSIC INTERIORS. F.D. CLASSIC INTERIORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.D. CLASSIC INTERIORS. Leave a respond for F.D. CLASSIC INTERIORS. F.D. CLASSIC INTERIORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.D. CLASSIC INTERIORS op de google maps. Adres en contacten F.D. CLASSIC INTERIORS
Location of F.D. CLASSIC INTERIORS on the google maps. Address and contacts of F.D. CLASSIC INTERIORS

Andere gerelateerde bedrijven als come F.D. CLASSIC INTERIORS F.D. CLASSIC INTERIORS: LUC ADRIANSENS | CF6 BENELUX | De Witte Maurice | Lemal Gérard | Lenck K

Other related companies as F.D. CLASSIC INTERIORS: LUC ADRIANSENS | CF6 BENELUX | De Witte Maurice | Lemal Gérard | Lenck K

F.D. CLASSIC INTERIORS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.D. CLASSIC INTERIORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf F.D. CLASSIC INTERIORS bevindt zich op het adres: OUDE PUTSEBAAN 101; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Meubles Fab. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés..
De hoofdactiviteit van F.D. CLASSIC INTERIORS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.D. CLASSIC INTERIORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.D. CLASSIC INTERIORS, openstaande posities, locatie van F.D. CLASSIC INTERIORS op de kaart.

F.D. CLASSIC INTERIORS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.D. CLASSIC INTERIORS, company assigned to the tax number BE08550903320. The company F.D. CLASSIC INTERIORS is located at the address: OUDE PUTSEBAAN 101; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Meubles Fab. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Types de Meubles: Meubles de Rangement,Meubles Encastrés..
The main activity of F.D. CLASSIC INTERIORS is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F.D. CLASSIC INTERIORS is not available. You also can look at reviews of F.D. CLASSIC INTERIORS, open positions, location of F.D. CLASSIC INTERIORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.D. CLASSIC INTERIORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.D. CLASSIC INTERIORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.D. CLASSIC INTERIORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.D. CLASSIC INTERIORS, employees, financial statistics.