BELGOPLAST

Contactgegevens BELGOPLAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGOPLAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGOPLAST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRANCHE PLANCHARD 73; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42473790 (+32-42473790) 42473790 (+32-42473790)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGOPLAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGOPLAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGOPLAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGOPLAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGOPLAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGOPLAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGOPLAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGOPLAST
Products information BELGOPLAST

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Installation de Vérandas.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGOPLAST
(Get full report from official database of BE for BELGOPLAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGOPLAST
Addition kinds of activities for BELGOPLAST

349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij BELGOPLAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGOPLAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGOPLAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGOPLAST. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BELGOPLAST in sociale netwerken
Look for responds of BELGOPLAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGOPLAST. Laat een reactie achter voor BELGOPLAST. BELGOPLAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGOPLAST. Leave a respond for BELGOPLAST. BELGOPLAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGOPLAST op de google maps. Adres en contacten BELGOPLAST
Location of BELGOPLAST on the google maps. Address and contacts of BELGOPLAST

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGOPLAST BELGOPLAST: BRABANDT VAN HUMBEECK SPRL | De Keyser Constant | Galons de Brume (Les) | Legrand SPRL | LEYBOLD NV

Other related companies as BELGOPLAST: BRABANDT VAN HUMBEECK SPRL | De Keyser Constant | Galons de Brume (Les) | Legrand SPRL | LEYBOLD NV

BELGOPLAST is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGOPLAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf BELGOPLAST bevindt zich op het adres: RUE BRANCHE PLANCHARD 73; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Installation de Vérandas.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van BELGOPLAST is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGOPLAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGOPLAST, openstaande posities, locatie van BELGOPLAST op de kaart.

BELGOPLAST is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGOPLAST, company assigned to the tax number BE01108489990. The company BELGOPLAST is located at the address: RUE BRANCHE PLANCHARD 73; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Installation de Vérandas.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of BELGOPLAST is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGOPLAST is not available. You also can look at reviews of BELGOPLAST, open positions, location of BELGOPLAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGOPLAST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGOPLAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGOPLAST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGOPLAST, employees, financial statistics.