DOMINIQUE SNOEKS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DOMINIQUE SNOEKS
Private companiesTransportation by Air • DOMINIQUE SNOEKS

Contactgegevens DOMINIQUE SNOEKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE SNOEKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE SNOEKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSEBAAN 74; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11734424 (+32-11734424) 11734424 (+32-11734424)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE SNOEKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE SNOEKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE SNOEKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE SNOEKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE SNOEKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE SNOEKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE SNOEKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE SNOEKS
Products information DOMINIQUE SNOEKS

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Escaliers,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE SNOEKS
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE SNOEKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE SNOEKS
Addition kinds of activities for DOMINIQUE SNOEKS

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
4222. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
50910706. Zeilboten | Sailboats
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij DOMINIQUE SNOEKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE SNOEKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE SNOEKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE SNOEKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE SNOEKS in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE SNOEKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE SNOEKS. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE SNOEKS. DOMINIQUE SNOEKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE SNOEKS. Leave a respond for DOMINIQUE SNOEKS. DOMINIQUE SNOEKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE SNOEKS op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE SNOEKS
Location of DOMINIQUE SNOEKS on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE SNOEKS

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE SNOEKS DOMINIQUE SNOEKS: Deseyn J | B.T.C. | BUREAU GEOTOP | MARC DEBOODT | D?CORATION HOUSE

Other related companies as DOMINIQUE SNOEKS: Deseyn J | B.T.C. | BUREAU GEOTOP | MARC DEBOODT | D?CORATION HOUSE

DOMINIQUE SNOEKS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE SNOEKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf DOMINIQUE SNOEKS bevindt zich op het adres: HASSELTSEBAAN 74; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Escaliers,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE SNOEKS is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE SNOEKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE SNOEKS, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE SNOEKS op de kaart.

DOMINIQUE SNOEKS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE SNOEKS, company assigned to the tax number BE05776580810. The company DOMINIQUE SNOEKS is located at the address: HASSELTSEBAAN 74; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Fabrication and montage de mobilier. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Escaliers,Charpentes,Menuiserie.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of DOMINIQUE SNOEKS is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE SNOEKS is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE SNOEKS, open positions, location of DOMINIQUE SNOEKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE SNOEKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE SNOEKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE SNOEKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE SNOEKS, employees, financial statistics.