FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV
Private companiesTransportation by Air • FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 508 1500 Halle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-62-02-62 32-23-62-02-62

Fax (fax): 32-23-60-35-89 32-23-60-35-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV
Products information FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02311492919
Ondernemingsnummer: 6582702636
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water treatment, industrial - systems and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
615302. Factoring diensten | Factoring services
22999905. Hand geweven stoffen | Hand woven fabrics
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV. FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV
Location of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: DIRK MINNEN | Kiwi | SUZANNE | Spar De Corte J-P | TBWA SA

Other related companies as FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV: DIRK MINNEN | Kiwi | SUZANNE | Spar De Corte J-P | TBWA SA

FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02311492919. Het bedrijf FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 508 1500 Halle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Water treatment, industrial - systems and equipment. Producten gemaakt in FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE02311492919. The company FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is located at the address: Brusselsesteenweg 508 1500 Halle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Water treatment, industrial - systems and equipment. Products created in FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAQUASYSTEMS INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.