VAN TRAPPEN GERDY

Contactgegevens VAN TRAPPEN GERDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN TRAPPEN GERDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN TRAPPEN GERDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIJSTERSTRAAT 14; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 475505336 (+32-475505336) 475505336 (+32-475505336)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN TRAPPEN GERDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN TRAPPEN GERDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN TRAPPEN GERDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN TRAPPEN GERDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN TRAPPEN GERDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN TRAPPEN GERDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN TRAPPEN GERDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN TRAPPEN GERDY
Products information VAN TRAPPEN GERDY

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes,Pose de Grilles,Ferrures de Portes de Garage,Moustiquaires,Portes & Fenêtres en Aluminium,Menuiserie.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN TRAPPEN GERDY
(Get full report from official database of BE for VAN TRAPPEN GERDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN TRAPPEN GERDY
Addition kinds of activities for VAN TRAPPEN GERDY

507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
35320300. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij VAN TRAPPEN GERDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN TRAPPEN GERDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN TRAPPEN GERDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN TRAPPEN GERDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Verkoopsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de klanten op een vlotte, aangename manier. Je werkt hygiënisch en snel.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van VAN TRAPPEN GERDY in sociale netwerken
Look for responds of VAN TRAPPEN GERDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN TRAPPEN GERDY. Laat een reactie achter voor VAN TRAPPEN GERDY. VAN TRAPPEN GERDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN TRAPPEN GERDY. Leave a respond for VAN TRAPPEN GERDY. VAN TRAPPEN GERDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN TRAPPEN GERDY op de google maps. Adres en contacten VAN TRAPPEN GERDY
Location of VAN TRAPPEN GERDY on the google maps. Address and contacts of VAN TRAPPEN GERDY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN TRAPPEN GERDY VAN TRAPPEN GERDY: Vimatco BVBA | Nele Computer Shop | COIFFURE VICTOR | G. LIECKENS | COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Other related companies as VAN TRAPPEN GERDY: Vimatco BVBA | Nele Computer Shop | COIFFURE VICTOR | G. LIECKENS | COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

VAN TRAPPEN GERDY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN TRAPPEN GERDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf VAN TRAPPEN GERDY bevindt zich op het adres: LIJSTERSTRAAT 14; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes,Pose de Grilles,Ferrures de Portes de Garage,Moustiquaires,Portes & Fenêtres en Aluminium,Menuiserie.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van VAN TRAPPEN GERDY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN TRAPPEN GERDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN TRAPPEN GERDY, openstaande posities, locatie van VAN TRAPPEN GERDY op de kaart.

VAN TRAPPEN GERDY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN TRAPPEN GERDY, company assigned to the tax number BE08207855224. The company VAN TRAPPEN GERDY is located at the address: LIJSTERSTRAAT 14; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes,Pose de Grilles,Ferrures de Portes de Garage,Moustiquaires,Portes & Fenêtres en Aluminium,Menuiserie.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of VAN TRAPPEN GERDY is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN TRAPPEN GERDY is not available. You also can look at reviews of VAN TRAPPEN GERDY, open positions, location of VAN TRAPPEN GERDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN TRAPPEN GERDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN TRAPPEN GERDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN TRAPPEN GERDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN TRAPPEN GERDY, employees, financial statistics.