LOOTENS LINE

Contactgegevens LOOTENS LINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOOTENS LINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOOTENS LINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL PICQU?LAAN 33; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93801539 (+32-93801539) 93801539 (+32-93801539)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOOTENS LINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOOTENS LINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOOTENS LINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOOTENS LINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOOTENS LINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOOTENS LINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOOTENS LINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOOTENS LINE
Products information LOOTENS LINE

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits & Activités: Escaliers.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOOTENS LINE
(Get full report from official database of BE for LOOTENS LINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOOTENS LINE
Addition kinds of activities for LOOTENS LINE

384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
02140000. Schapen en geiten | Sheep and goats
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij LOOTENS LINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOOTENS LINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOOTENS LINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOOTENS LINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van LOOTENS LINE in sociale netwerken
Look for responds of LOOTENS LINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOOTENS LINE. Laat een reactie achter voor LOOTENS LINE. LOOTENS LINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOOTENS LINE. Leave a respond for LOOTENS LINE. LOOTENS LINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOOTENS LINE op de google maps. Adres en contacten LOOTENS LINE
Location of LOOTENS LINE on the google maps. Address and contacts of LOOTENS LINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOOTENS LINE LOOTENS LINE: Excelsior (L') | LEJAEGHERE | Euromaz | DEDAVE AND CY | Plusquin NV

Other related companies as LOOTENS LINE: Excelsior (L') | LEJAEGHERE | Euromaz | DEDAVE AND CY | Plusquin NV

LOOTENS LINE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOOTENS LINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf LOOTENS LINE bevindt zich op het adres: KAREL PICQU?LAAN 33; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits & Activités: Escaliers..
De hoofdactiviteit van LOOTENS LINE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOOTENS LINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOOTENS LINE, openstaande posities, locatie van LOOTENS LINE op de kaart.

LOOTENS LINE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOOTENS LINE, company assigned to the tax number BE09737426757. The company LOOTENS LINE is located at the address: KAREL PICQU?LAAN 33; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Produits & Activités: Escaliers..
The main activity of LOOTENS LINE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOOTENS LINE is not available. You also can look at reviews of LOOTENS LINE, open positions, location of LOOTENS LINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOOTENS LINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOOTENS LINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOOTENS LINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOOTENS LINE, employees, financial statistics.