ALUTEC CONSTRUCTIONS

Contactgegevens ALUTEC CONSTRUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUTEC CONSTRUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUTEC CONSTRUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU WITLOOF 75; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22457848 (+32-22457848) 22457848 (+32-22457848)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUTEC CONSTRUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUTEC CONSTRUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUTEC CONSTRUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUTEC CONSTRUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUTEC CONSTRUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUTEC CONSTRUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUTEC CONSTRUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUTEC CONSTRUCTIONS
Products information ALUTEC CONSTRUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUTEC CONSTRUCTIONS
(Get full report from official database of BE for ALUTEC CONSTRUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUTEC CONSTRUCTIONS
Addition kinds of activities for ALUTEC CONSTRUCTIONS

502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
28510105. Verf, asfalt of bitumineus | Paints, asphalt or bituminous
33310101. Blister koper | Blister copper
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school

Werken bij ALUTEC CONSTRUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUTEC CONSTRUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUTEC CONSTRUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUTEC CONSTRUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van ALUTEC CONSTRUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of ALUTEC CONSTRUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUTEC CONSTRUCTIONS. Laat een reactie achter voor ALUTEC CONSTRUCTIONS. ALUTEC CONSTRUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUTEC CONSTRUCTIONS. Leave a respond for ALUTEC CONSTRUCTIONS. ALUTEC CONSTRUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUTEC CONSTRUCTIONS op de google maps. Adres en contacten ALUTEC CONSTRUCTIONS
Location of ALUTEC CONSTRUCTIONS on the google maps. Address and contacts of ALUTEC CONSTRUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUTEC CONSTRUCTIONS ALUTEC CONSTRUCTIONS: CLIN. V?T?R. AUDERGHEM | Christophe | CHRISTIAN LHOTE | Studio Imag'in | De Leewenaar

Other related companies as ALUTEC CONSTRUCTIONS: CLIN. V?T?R. AUDERGHEM | Christophe | CHRISTIAN LHOTE | Studio Imag'in | De Leewenaar

ALUTEC CONSTRUCTIONS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUTEC CONSTRUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf ALUTEC CONSTRUCTIONS bevindt zich op het adres: RUE DU WITLOOF 75; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van ALUTEC CONSTRUCTIONS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUTEC CONSTRUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUTEC CONSTRUCTIONS, openstaande posities, locatie van ALUTEC CONSTRUCTIONS op de kaart.

ALUTEC CONSTRUCTIONS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALUTEC CONSTRUCTIONS, company assigned to the tax number BE02759735107. The company ALUTEC CONSTRUCTIONS is located at the address: RUE DU WITLOOF 75; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of ALUTEC CONSTRUCTIONS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUTEC CONSTRUCTIONS is not available. You also can look at reviews of ALUTEC CONSTRUCTIONS, open positions, location of ALUTEC CONSTRUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUTEC CONSTRUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUTEC CONSTRUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUTEC CONSTRUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUTEC CONSTRUCTIONS, employees, financial statistics.