DE PAUW-COOREMAN

Contactgegevens DE PAUW-COOREMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PAUW-COOREMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PAUW-COOREMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDLEDE 31; 9451; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53833140 (+32-53833140) 53833140 (+32-53833140)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PAUW-COOREMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PAUW-COOREMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PAUW-COOREMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PAUW-COOREMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PAUW-COOREMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PAUW-COOREMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PAUW-COOREMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PAUW-COOREMAN
Products information DE PAUW-COOREMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Escaliers.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PAUW-COOREMAN
(Get full report from official database of BE for DE PAUW-COOREMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PAUW-COOREMAN
Addition kinds of activities for DE PAUW-COOREMAN

027901. Worm boerderijen | Worm farms
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij DE PAUW-COOREMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PAUW-COOREMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PAUW-COOREMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PAUW-COOREMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van DE PAUW-COOREMAN in sociale netwerken
Look for responds of DE PAUW-COOREMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PAUW-COOREMAN. Laat een reactie achter voor DE PAUW-COOREMAN. DE PAUW-COOREMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PAUW-COOREMAN. Leave a respond for DE PAUW-COOREMAN. DE PAUW-COOREMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PAUW-COOREMAN op de google maps. Adres en contacten DE PAUW-COOREMAN
Location of DE PAUW-COOREMAN on the google maps. Address and contacts of DE PAUW-COOREMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PAUW-COOREMAN DE PAUW-COOREMAN: CENTEA | INSTITUUT ANDANTE | BEGRAF. HAAST C. & ZN | CBMT | B. GASTIAUX

Other related companies as DE PAUW-COOREMAN: CENTEA | INSTITUUT ANDANTE | BEGRAF. HAAST C. & ZN | CBMT | B. GASTIAUX

DE PAUW-COOREMAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PAUW-COOREMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf DE PAUW-COOREMAN bevindt zich op het adres: LANDLEDE 31; 9451; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Escaliers.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques..
De hoofdactiviteit van DE PAUW-COOREMAN is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PAUW-COOREMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PAUW-COOREMAN, openstaande posities, locatie van DE PAUW-COOREMAN op de kaart.

DE PAUW-COOREMAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PAUW-COOREMAN, company assigned to the tax number BE03925933837. The company DE PAUW-COOREMAN is located at the address: LANDLEDE 31; 9451; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Installation de menuiserie métallique. List of products are Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Escaliers.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques..
The main activity of DE PAUW-COOREMAN is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PAUW-COOREMAN is not available. You also can look at reviews of DE PAUW-COOREMAN, open positions, location of DE PAUW-COOREMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PAUW-COOREMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PAUW-COOREMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PAUW-COOREMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PAUW-COOREMAN, employees, financial statistics.