COLLINES (TOITURES DES)

Contactgegevens COLLINES (TOITURES DES): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLINES (TOITURES DES): address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLINES (TOITURES DES)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-MORTIER 3; 7890; ELLEZELLES, België

Telefoon (phone): 26723254 (+32-26723254) 26723254 (+32-26723254)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLINES (TOITURES DES): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLINES (TOITURES DES)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLINES (TOITURES DES)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLINES (TOITURES DES), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLINES (TOITURES DES). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLINES (TOITURES DES), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLINES (TOITURES DES). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLINES (TOITURES DES)
Products information COLLINES (TOITURES DES)

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Portes & Fenêtres en Bois.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLINES (TOITURES DES)
(Get full report from official database of BE for COLLINES (TOITURES DES))

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLINES (TOITURES DES)
Addition kinds of activities for COLLINES (TOITURES DES)

3827. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
59991104. Huisdieren | Pets
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij COLLINES (TOITURES DES): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLINES (TOITURES DES): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLINES (TOITURES DES). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLINES (TOITURES DES). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van COLLINES (TOITURES DES) in sociale netwerken
Look for responds of COLLINES (TOITURES DES) in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLINES (TOITURES DES). Laat een reactie achter voor COLLINES (TOITURES DES). COLLINES (TOITURES DES) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLINES (TOITURES DES). Leave a respond for COLLINES (TOITURES DES). COLLINES (TOITURES DES) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLINES (TOITURES DES) op de google maps. Adres en contacten COLLINES (TOITURES DES)
Location of COLLINES (TOITURES DES) on the google maps. Address and contacts of COLLINES (TOITURES DES)

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLINES (TOITURES DES) COLLINES (TOITURES DES): TOYOTA sprl-GARAGE FRAN?OIS | World Wide Wines | Dedobbeleer Geneviève | PONCELET C ET Fils | BAKKERIJ MATHUES

Other related companies as COLLINES (TOITURES DES): TOYOTA sprl-GARAGE FRAN?OIS | World Wide Wines | Dedobbeleer Geneviève | PONCELET C ET Fils | BAKKERIJ MATHUES

COLLINES (TOITURES DES) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLINES (TOITURES DES), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf COLLINES (TOITURES DES) bevindt zich op het adres: RUE SAINT-MORTIER 3; 7890; ELLEZELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Portes & Fenêtres en Bois..
De hoofdactiviteit van COLLINES (TOITURES DES) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLINES (TOITURES DES) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLINES (TOITURES DES), openstaande posities, locatie van COLLINES (TOITURES DES) op de kaart.

COLLINES (TOITURES DES) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLINES (TOITURES DES), company assigned to the tax number BE08101562500. The company COLLINES (TOITURES DES) is located at the address: RUE SAINT-MORTIER 3; 7890; ELLEZELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC,Portes & Fenêtres en Bois..
The main activity of COLLINES (TOITURES DES) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLINES (TOITURES DES) is not available. You also can look at reviews of COLLINES (TOITURES DES), open positions, location of COLLINES (TOITURES DES) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLINES (TOITURES DES), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLINES (TOITURES DES), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLINES (TOITURES DES), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLINES (TOITURES DES), employees, financial statistics.