FLANTWERP DIESEL PUMPS NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLANTWERP DIESEL PUMPS NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FLANTWERP DIESEL PUMPS NV

Contactgegevens FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANTWERP DIESEL PUMPS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 555 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-26-51-61 32-33-26-51-61

Fax (fax): 32-33-25-59-39 32-33-25-59-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANTWERP DIESEL PUMPS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANTWERP DIESEL PUMPS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANTWERP DIESEL PUMPS NV
Products information FLANTWERP DIESEL PUMPS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05801300048
Ondernemingsnummer: 2850097656
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLANTWERP DIESEL PUMPS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engines, internal combustion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANTWERP DIESEL PUMPS NV
(Get full report from official database of BE for FLANTWERP DIESEL PUMPS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANTWERP DIESEL PUMPS NV
Addition kinds of activities for FLANTWERP DIESEL PUMPS NV

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
26310504. tagboard | Tagboard
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
35829900. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
50829903. Voorladers | Front end loaders
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec

Werken bij FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van FLANTWERP DIESEL PUMPS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. Laat een reactie achter voor FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. FLANTWERP DIESEL PUMPS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. Leave a respond for FLANTWERP DIESEL PUMPS NV. FLANTWERP DIESEL PUMPS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANTWERP DIESEL PUMPS NV op de google maps. Adres en contacten FLANTWERP DIESEL PUMPS NV
Location of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV on the google maps. Address and contacts of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANTWERP DIESEL PUMPS NV FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: FINAN. IMMOBIL. BRUXELL. | Van Waes & Co BVBA | AXEL | Euro Food | JACQUES PICHON

Other related companies as FLANTWERP DIESEL PUMPS NV: FINAN. IMMOBIL. BRUXELL. | Van Waes & Co BVBA | AXEL | Euro Food | JACQUES PICHON

FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05801300048. Het bedrijf FLANTWERP DIESEL PUMPS NV bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 555 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engines, internal combustion. Producten gemaakt in FLANTWERP DIESEL PUMPS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, openstaande posities, locatie van FLANTWERP DIESEL PUMPS NV op de kaart.

FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, company assigned to the tax number BE05801300048. The company FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is located at the address: Bisschoppenhoflaan 555 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engines, internal combustion. Products created in FLANTWERP DIESEL PUMPS NV were not found.
The main activity of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV is not available. You also can look at reviews of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, open positions, location of FLANTWERP DIESEL PUMPS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANTWERP DIESEL PUMPS NV, employees, financial statistics.