T.O.R.M.A.

Contactgegevens T.O.R.M.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.O.R.M.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.O.R.M.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TULIPE 65; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25128875 (+32-25128875) 25128875 (+32-25128875)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.O.R.M.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.O.R.M.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.O.R.M.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.O.R.M.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.O.R.M.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.O.R.M.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.O.R.M.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.O.R.M.A.
Products information T.O.R.M.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.O.R.M.A.
(Get full report from official database of BE for T.O.R.M.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.O.R.M.A.
Addition kinds of activities for T.O.R.M.A.

281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
384104. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation

Werken bij T.O.R.M.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.O.R.M.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.O.R.M.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.O.R.M.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • Brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

 • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

 • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Studentenjob

  Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

 • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

 • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

  Type: Vaste Job

  Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

 • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

 • Cronos International - Application Architects (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van T.O.R.M.A. in sociale netwerken
Look for responds of T.O.R.M.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.O.R.M.A.. Laat een reactie achter voor T.O.R.M.A.. T.O.R.M.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.O.R.M.A.. Leave a respond for T.O.R.M.A.. T.O.R.M.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.O.R.M.A. op de google maps. Adres en contacten T.O.R.M.A.
Location of T.O.R.M.A. on the google maps. Address and contacts of T.O.R.M.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.O.R.M.A. T.O.R.M.A.: FLHANSTRA PACKAGING SA | DEBACKER-HEUCHON | Ma.D.I. SPRL | DE BOCK EDDY | M. ANSARI

Other related companies as T.O.R.M.A.: FLHANSTRA PACKAGING SA | DEBACKER-HEUCHON | Ma.D.I. SPRL | DE BOCK EDDY | M. ANSARI

T.O.R.M.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.O.R.M.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf T.O.R.M.A. bevindt zich op het adres: RUE DE LA TULIPE 65; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van T.O.R.M.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.O.R.M.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.O.R.M.A., openstaande posities, locatie van T.O.R.M.A. op de kaart.

T.O.R.M.A. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.O.R.M.A., company assigned to the tax number BE02393615722. The company T.O.R.M.A. is located at the address: RUE DE LA TULIPE 65; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of T.O.R.M.A. is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.O.R.M.A. is not available. You also can look at reviews of T.O.R.M.A., open positions, location of T.O.R.M.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.O.R.M.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.O.R.M.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.O.R.M.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.O.R.M.A., employees, financial statistics.