SWEDISH MATCH ADVERT. PR.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SWEDISH MATCH ADVERT. PR.
Private companiesTransportation Services • SWEDISH MATCH ADVERT. PR.

Contactgegevens SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SWEDISH MATCH ADVERT. PR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVERSTRAAT 35; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54433411 (+32-54433411) 54433411 (+32-54433411)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SWEDISH MATCH ADVERT. PR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SWEDISH MATCH ADVERT. PR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SWEDISH MATCH ADVERT. PR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SWEDISH MATCH ADVERT. PR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SWEDISH MATCH ADVERT. PR.
Products information SWEDISH MATCH ADVERT. PR.

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SWEDISH MATCH ADVERT. PR.
(Get full report from official database of BE for SWEDISH MATCH ADVERT. PR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SWEDISH MATCH ADVERT. PR.
Addition kinds of activities for SWEDISH MATCH ADVERT. PR.

502300. Woninginrichting | Homefurnishings
20460303. dextrine | Dextrine
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van SWEDISH MATCH ADVERT. PR. in sociale netwerken
Look for responds of SWEDISH MATCH ADVERT. PR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. Laat een reactie achter voor SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. SWEDISH MATCH ADVERT. PR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. Leave a respond for SWEDISH MATCH ADVERT. PR.. SWEDISH MATCH ADVERT. PR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SWEDISH MATCH ADVERT. PR. op de google maps. Adres en contacten SWEDISH MATCH ADVERT. PR.
Location of SWEDISH MATCH ADVERT. PR. on the google maps. Address and contacts of SWEDISH MATCH ADVERT. PR.

Andere gerelateerde bedrijven als come SWEDISH MATCH ADVERT. PR. SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: BART JANSSENS | BUREAU DEVOLDER | BENO?T JEANGETTE | Coiffure "M" | CARROSSERIE M.P.V.

Other related companies as SWEDISH MATCH ADVERT. PR.: BART JANSSENS | BUREAU DEVOLDER | BENO?T JEANGETTE | Coiffure "M" | CARROSSERIE M.P.V.

SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SWEDISH MATCH ADVERT. PR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf SWEDISH MATCH ADVERT. PR. bevindt zich op het adres: GAVERSTRAAT 35; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois..
De hoofdactiviteit van SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SWEDISH MATCH ADVERT. PR., openstaande posities, locatie van SWEDISH MATCH ADVERT. PR. op de kaart.

SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SWEDISH MATCH ADVERT. PR., company assigned to the tax number BE07497863769. The company SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is located at the address: GAVERSTRAAT 35; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois..
The main activity of SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SWEDISH MATCH ADVERT. PR. is not available. You also can look at reviews of SWEDISH MATCH ADVERT. PR., open positions, location of SWEDISH MATCH ADVERT. PR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SWEDISH MATCH ADVERT. PR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SWEDISH MATCH ADVERT. PR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SWEDISH MATCH ADVERT. PR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SWEDISH MATCH ADVERT. PR., employees, financial statistics.