STEVEN BRUNO

Contactgegevens STEVEN BRUNO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEVEN BRUNO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEVEN BRUNO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA LOUVETERIE 48; 4830; LIMBOURG, België

Telefoon (phone): 87762272 (+32-87762272) 87762272 (+32-87762272)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEVEN BRUNO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEVEN BRUNO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEVEN BRUNO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEVEN BRUNO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEVEN BRUNO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEVEN BRUNO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEVEN BRUNO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEVEN BRUNO
Products information STEVEN BRUNO

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en Bois. Services: Déplacement 24h/24.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEVEN BRUNO
(Get full report from official database of BE for STEVEN BRUNO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEVEN BRUNO
Addition kinds of activities for STEVEN BRUNO

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
508510. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij STEVEN BRUNO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEVEN BRUNO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEVEN BRUNO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEVEN BRUNO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van STEVEN BRUNO in sociale netwerken
Look for responds of STEVEN BRUNO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEVEN BRUNO. Laat een reactie achter voor STEVEN BRUNO. STEVEN BRUNO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEVEN BRUNO. Leave a respond for STEVEN BRUNO. STEVEN BRUNO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEVEN BRUNO op de google maps. Adres en contacten STEVEN BRUNO
Location of STEVEN BRUNO on the google maps. Address and contacts of STEVEN BRUNO

Andere gerelateerde bedrijven als come STEVEN BRUNO STEVEN BRUNO: FLTOYO INK EUROPE SA | CHRISTAL CLEANING | CHRISTOPHE DUFAIT | HUIS CHRIVAN | MARCEL ROELANDTS nv

Other related companies as STEVEN BRUNO: FLTOYO INK EUROPE SA | CHRISTAL CLEANING | CHRISTOPHE DUFAIT | HUIS CHRIVAN | MARCEL ROELANDTS nv

STEVEN BRUNO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEVEN BRUNO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf STEVEN BRUNO bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA LOUVETERIE 48; 4830; LIMBOURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en Bois. Services: Déplacement 24h/24..
De hoofdactiviteit van STEVEN BRUNO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEVEN BRUNO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEVEN BRUNO, openstaande posities, locatie van STEVEN BRUNO op de kaart.

STEVEN BRUNO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEVEN BRUNO, company assigned to the tax number BE09121643066. The company STEVEN BRUNO is located at the address: CHEMIN DE LA LOUVETERIE 48; 4830; LIMBOURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Volets Roulants en PVC,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en PVC,Volets Roulants en Bois. Services: Déplacement 24h/24..
The main activity of STEVEN BRUNO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEVEN BRUNO is not available. You also can look at reviews of STEVEN BRUNO, open positions, location of STEVEN BRUNO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEVEN BRUNO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEVEN BRUNO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEVEN BRUNO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEVEN BRUNO, employees, financial statistics.