R. DE BROUWER

Contactgegevens R. DE BROUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. DE BROUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. DE BROUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONTAGNE DES LAPINS 8; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 26449540 (+32-26449540) 26449540 (+32-26449540)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. DE BROUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. DE BROUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. DE BROUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. DE BROUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. DE BROUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. DE BROUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. DE BROUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. DE BROUWER
Products information R. DE BROUWER

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Activités: Tournage du Bois.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. DE BROUWER
(Get full report from official database of BE for R. DE BROUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. DE BROUWER
Addition kinds of activities for R. DE BROUWER

513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases

Werken bij R. DE BROUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. DE BROUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. DE BROUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. DE BROUWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van R. DE BROUWER in sociale netwerken
Look for responds of R. DE BROUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. DE BROUWER. Laat een reactie achter voor R. DE BROUWER. R. DE BROUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. DE BROUWER. Leave a respond for R. DE BROUWER. R. DE BROUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. DE BROUWER op de google maps. Adres en contacten R. DE BROUWER
Location of R. DE BROUWER on the google maps. Address and contacts of R. DE BROUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come R. DE BROUWER R. DE BROUWER: Vankoekelberg O | KURT CASSELMAN | BLAISE A GARAGE | LADBROKE | Pressing Nr 1

Other related companies as R. DE BROUWER: Vankoekelberg O | KURT CASSELMAN | BLAISE A GARAGE | LADBROKE | Pressing Nr 1

R. DE BROUWER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. DE BROUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf R. DE BROUWER bevindt zich op het adres: MONTAGNE DES LAPINS 8; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Tournage du Bois..
De hoofdactiviteit van R. DE BROUWER is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. DE BROUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. DE BROUWER, openstaande posities, locatie van R. DE BROUWER op de kaart.

R. DE BROUWER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. DE BROUWER, company assigned to the tax number BE01439178466. The company R. DE BROUWER is located at the address: MONTAGNE DES LAPINS 8; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Tournage du Bois..
The main activity of R. DE BROUWER is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R. DE BROUWER is not available. You also can look at reviews of R. DE BROUWER, open positions, location of R. DE BROUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. DE BROUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. DE BROUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. DE BROUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. DE BROUWER, employees, financial statistics.