PLETS DIRK STIJLDEUREN

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PLETS DIRK STIJLDEUREN
Private companiesLeather and Leather Products • PLETS DIRK STIJLDEUREN

Contactgegevens PLETS DIRK STIJLDEUREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLETS DIRK STIJLDEUREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLETS DIRK STIJLDEUREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABELESTRAAT 86; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51304123 (+32-51304123) 51304123 (+32-51304123)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLETS DIRK STIJLDEUREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLETS DIRK STIJLDEUREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLETS DIRK STIJLDEUREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLETS DIRK STIJLDEUREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLETS DIRK STIJLDEUREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLETS DIRK STIJLDEUREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLETS DIRK STIJLDEUREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLETS DIRK STIJLDEUREN
Products information PLETS DIRK STIJLDEUREN

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLETS DIRK STIJLDEUREN
(Get full report from official database of BE for PLETS DIRK STIJLDEUREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLETS DIRK STIJLDEUREN
Addition kinds of activities for PLETS DIRK STIJLDEUREN

541102. Supermarkt | Convenience stores
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
33390200. Edele metalen | Precious metals
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type

Werken bij PLETS DIRK STIJLDEUREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLETS DIRK STIJLDEUREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLETS DIRK STIJLDEUREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLETS DIRK STIJLDEUREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder veegwagen m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We gaan dringend op zoek naar een chauffeur c met code 95 om de gemeente Vilvoorde te vegen met een veegwagen!

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van PLETS DIRK STIJLDEUREN in sociale netwerken
Look for responds of PLETS DIRK STIJLDEUREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLETS DIRK STIJLDEUREN. Laat een reactie achter voor PLETS DIRK STIJLDEUREN. PLETS DIRK STIJLDEUREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLETS DIRK STIJLDEUREN. Leave a respond for PLETS DIRK STIJLDEUREN. PLETS DIRK STIJLDEUREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLETS DIRK STIJLDEUREN op de google maps. Adres en contacten PLETS DIRK STIJLDEUREN
Location of PLETS DIRK STIJLDEUREN on the google maps. Address and contacts of PLETS DIRK STIJLDEUREN

Andere gerelateerde bedrijven als come PLETS DIRK STIJLDEUREN PLETS DIRK STIJLDEUREN: Sisi Coiffure | GODELIEVE OKERMAN | FILIP VAN DAMME | BALTHAZAR ERIC | Lybeert Karel

Other related companies as PLETS DIRK STIJLDEUREN: Sisi Coiffure | GODELIEVE OKERMAN | FILIP VAN DAMME | BALTHAZAR ERIC | Lybeert Karel

PLETS DIRK STIJLDEUREN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLETS DIRK STIJLDEUREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf PLETS DIRK STIJLDEUREN bevindt zich op het adres: ABELESTRAAT 86; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van PLETS DIRK STIJLDEUREN is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLETS DIRK STIJLDEUREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLETS DIRK STIJLDEUREN, openstaande posities, locatie van PLETS DIRK STIJLDEUREN op de kaart.

PLETS DIRK STIJLDEUREN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLETS DIRK STIJLDEUREN, company assigned to the tax number BE04572204589. The company PLETS DIRK STIJLDEUREN is located at the address: ABELESTRAAT 86; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie..
The main activity of PLETS DIRK STIJLDEUREN is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLETS DIRK STIJLDEUREN is not available. You also can look at reviews of PLETS DIRK STIJLDEUREN, open positions, location of PLETS DIRK STIJLDEUREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLETS DIRK STIJLDEUREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLETS DIRK STIJLDEUREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLETS DIRK STIJLDEUREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLETS DIRK STIJLDEUREN, employees, financial statistics.