MILCAMPS MANUEL MENUISERIE

Contactgegevens MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MILCAMPS MANUEL MENUISERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ARGENTINE 13; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26522000 (+32-26522000) 26522000 (+32-26522000)

Fax (fax): +32 (86) 298-95-28 +32 (86) 298-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MILCAMPS MANUEL MENUISERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MILCAMPS MANUEL MENUISERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MILCAMPS MANUEL MENUISERIE
Products information MILCAMPS MANUEL MENUISERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MILCAMPS MANUEL MENUISERIE
(Get full report from official database of BE for MILCAMPS MANUEL MENUISERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MILCAMPS MANUEL MENUISERIE
Addition kinds of activities for MILCAMPS MANUEL MENUISERIE

17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van MILCAMPS MANUEL MENUISERIE in sociale netwerken
Look for responds of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. Laat een reactie achter voor MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. MILCAMPS MANUEL MENUISERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. Leave a respond for MILCAMPS MANUEL MENUISERIE. MILCAMPS MANUEL MENUISERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MILCAMPS MANUEL MENUISERIE op de google maps. Adres en contacten MILCAMPS MANUEL MENUISERIE
Location of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE on the google maps. Address and contacts of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MILCAMPS MANUEL MENUISERIE MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: BUREAU HENDRICKX | HAIRSTYLIST DANNY | POSTOMAT BERCHEM | Toon's Land | VIRGO SAPIENSINSTITUUT

Other related companies as MILCAMPS MANUEL MENUISERIE: BUREAU HENDRICKX | HAIRSTYLIST DANNY | POSTOMAT BERCHEM | Toon's Land | VIRGO SAPIENSINSTITUUT

MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf MILCAMPS MANUEL MENUISERIE bevindt zich op het adres: RUE DE L'ARGENTINE 13; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, openstaande posities, locatie van MILCAMPS MANUEL MENUISERIE op de kaart.

MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, company assigned to the tax number BE05264617919. The company MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is located at the address: RUE DE L'ARGENTINE 13; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE is not available. You also can look at reviews of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, open positions, location of MILCAMPS MANUEL MENUISERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MILCAMPS MANUEL MENUISERIE, employees, financial statistics.