MENUISERIE D GRANDHENRY

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MENUISERIE D GRANDHENRY
Private companiesFurniture and Fixtures • MENUISERIE D GRANDHENRY

Contactgegevens MENUISERIE D GRANDHENRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE D GRANDHENRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE D GRANDHENRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ISIDORE 4; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84311910 (+32-84311910) 84311910 (+32-84311910)

Fax (fax): +32 (87) 177-99-39 +32 (87) 177-99-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE D GRANDHENRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE D GRANDHENRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE D GRANDHENRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE D GRANDHENRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE D GRANDHENRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE D GRANDHENRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE D GRANDHENRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE D GRANDHENRY
Products information MENUISERIE D GRANDHENRY

BTW identificatienummer (tax): BE04817199707
Ondernemingsnummer: 9979400634
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE D GRANDHENRY
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE D GRANDHENRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE D GRANDHENRY
Addition kinds of activities for MENUISERIE D GRANDHENRY

109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
31439904. Sandalen, mannen | Sandals, men's
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec

Werken bij MENUISERIE D GRANDHENRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE D GRANDHENRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE D GRANDHENRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE D GRANDHENRY. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE D GRANDHENRY in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE D GRANDHENRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE D GRANDHENRY. Laat een reactie achter voor MENUISERIE D GRANDHENRY. MENUISERIE D GRANDHENRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE D GRANDHENRY. Leave a respond for MENUISERIE D GRANDHENRY. MENUISERIE D GRANDHENRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE D GRANDHENRY op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE D GRANDHENRY
Location of MENUISERIE D GRANDHENRY on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE D GRANDHENRY

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE D GRANDHENRY MENUISERIE D GRANDHENRY: VILLA D'ESTE | d'Exter | GAR DELFOSSE | Chlo茅 des Lys | Passant

Other related companies as MENUISERIE D GRANDHENRY: VILLA D'ESTE | d'Exter | GAR DELFOSSE | Chlo茅 des Lys | Passant

MENUISERIE D GRANDHENRY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE D GRANDHENRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04817199707. Het bedrijf MENUISERIE D GRANDHENRY bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ISIDORE 4; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van MENUISERIE D GRANDHENRY is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE D GRANDHENRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE D GRANDHENRY, openstaande posities, locatie van MENUISERIE D GRANDHENRY op de kaart.

MENUISERIE D GRANDHENRY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE D GRANDHENRY, company assigned to the tax number BE04817199707. The company MENUISERIE D GRANDHENRY is located at the address: RUE SAINT-ISIDORE 4; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of MENUISERIE D GRANDHENRY is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE D GRANDHENRY is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE D GRANDHENRY, open positions, location of MENUISERIE D GRANDHENRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE D GRANDHENRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE D GRANDHENRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE D GRANDHENRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE D GRANDHENRY, employees, financial statistics.