MATAGNE LAURENT

Contactgegevens MATAGNE LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATAGNE LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATAGNE LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOEL-1944 42; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84315641 (+32-84315641) 84315641 (+32-84315641)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATAGNE LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATAGNE LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATAGNE LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATAGNE LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATAGNE LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATAGNE LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATAGNE LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATAGNE LAURENT
Products information MATAGNE LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Activités: Installation de Vérandas,Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATAGNE LAURENT
(Get full report from official database of BE for MATAGNE LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATAGNE LAURENT
Addition kinds of activities for MATAGNE LAURENT

632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments

Werken bij MATAGNE LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATAGNE LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATAGNE LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATAGNE LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van MATAGNE LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of MATAGNE LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATAGNE LAURENT. Laat een reactie achter voor MATAGNE LAURENT. MATAGNE LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATAGNE LAURENT. Leave a respond for MATAGNE LAURENT. MATAGNE LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATAGNE LAURENT op de google maps. Adres en contacten MATAGNE LAURENT
Location of MATAGNE LAURENT on the google maps. Address and contacts of MATAGNE LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come MATAGNE LAURENT MATAGNE LAURENT: MODIBERG PACOR | FEESTZAAL PAX | M Graphics SPRL | J. STORME | G. DE GREEF

Other related companies as MATAGNE LAURENT: MODIBERG PACOR | FEESTZAAL PAX | M Graphics SPRL | J. STORME | G. DE GREEF

MATAGNE LAURENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATAGNE LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf MATAGNE LAURENT bevindt zich op het adres: RUE NOEL-1944 42; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Vérandas,Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van MATAGNE LAURENT is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATAGNE LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATAGNE LAURENT, openstaande posities, locatie van MATAGNE LAURENT op de kaart.

MATAGNE LAURENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATAGNE LAURENT, company assigned to the tax number BE02290344238. The company MATAGNE LAURENT is located at the address: RUE NOEL-1944 42; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Installation de Vérandas,Menuiserie,Charpentes..
The main activity of MATAGNE LAURENT is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MATAGNE LAURENT is not available. You also can look at reviews of MATAGNE LAURENT, open positions, location of MATAGNE LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATAGNE LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATAGNE LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATAGNE LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATAGNE LAURENT, employees, financial statistics.