FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA

Contactgegevens FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waversesteenweg 1789, Internal Postal Box 15 1160 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-63-98-00 32-26-63-98-00

Fax (fax): 32-26-72-48-13 32-26-72-48-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA
Products information FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09207885742
Ondernemingsnummer: 6110565185
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating, industrial - installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA
Addition kinds of activities for FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA

0173. Boom noten | Tree nuts
4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair

Werken bij FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

Zoek naar antwoorden van FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. Laat een reactie achter voor FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. Leave a respond for FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA. FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA
Location of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: HEYNKENSHOF | Florent Ferdy | DEROANNE | DELAUNOIT | Folon (Le)

Other related companies as FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA: HEYNKENSHOF | Florent Ferdy | DEROANNE | DELAUNOIT | Folon (Le)

FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09207885742. Het bedrijf FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA bevindt zich op het adres: Waversesteenweg 1789, Internal Postal Box 15 1160 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating, industrial - installations and equipment. Producten gemaakt in FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, openstaande posities, locatie van FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA op de kaart.

FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, company assigned to the tax number BE09207885742. The company FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is located at the address: Waversesteenweg 1789, Internal Postal Box 15 1160 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating, industrial - installations and equipment. Products created in FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA were not found.
The main activity of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, open positions, location of FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAMERICAN STANDARD EUROPE BVBA, employees, financial statistics.