GEORGES DE WILDE

Contactgegevens GEORGES DE WILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES DE WILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES DE WILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEESTRAAT 5; 9270; KALKEN, België

Telefoon (phone): 93676321 (+32-93676321) 93676321 (+32-93676321)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES DE WILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES DE WILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES DE WILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES DE WILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES DE WILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES DE WILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES DE WILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES DE WILDE
Products information GEORGES DE WILDE

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Activités: Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Meubles Encastrés,Volets Roulants en Bois,Charpentes,Menuiserie,Installation de Cuisines,Escaliers,Tournage du Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Moustiquaires,Installation de Vérandas,Installation de Cloisons,Volets Roulants en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES DE WILDE
(Get full report from official database of BE for GEORGES DE WILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES DE WILDE
Addition kinds of activities for GEORGES DE WILDE

289201. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
23990602. Hangmatten, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Hammocks, fabric: made from purchased materials
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
36639914. Globale positioneringssystemen (gps) apparatuur | Global positioning systems (gps) equipment

Werken bij GEORGES DE WILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES DE WILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES DE WILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES DE WILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van GEORGES DE WILDE in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES DE WILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES DE WILDE. Laat een reactie achter voor GEORGES DE WILDE. GEORGES DE WILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES DE WILDE. Leave a respond for GEORGES DE WILDE. GEORGES DE WILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES DE WILDE op de google maps. Adres en contacten GEORGES DE WILDE
Location of GEORGES DE WILDE on the google maps. Address and contacts of GEORGES DE WILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES DE WILDE GEORGES DE WILDE: DELHAIZE | I.M.P. ST.BERNADETTE | Colordecor NV | METALLO CHIMIQUE | LA POSTE

Other related companies as GEORGES DE WILDE: DELHAIZE | I.M.P. ST.BERNADETTE | Colordecor NV | METALLO CHIMIQUE | LA POSTE

GEORGES DE WILDE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES DE WILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf GEORGES DE WILDE bevindt zich op het adres: SCHEESTRAAT 5; 9270; KALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Meubles Encastrés,Volets Roulants en Bois,Charpentes,Menuiserie,Installation de Cuisines,Escaliers,Tournage du Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Moustiquaires,Installation de Vérandas,Installation de Cloisons,Volets Roulants en PVC..
De hoofdactiviteit van GEORGES DE WILDE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES DE WILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES DE WILDE, openstaande posities, locatie van GEORGES DE WILDE op de kaart.

GEORGES DE WILDE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES DE WILDE, company assigned to the tax number BE06240753173. The company GEORGES DE WILDE is located at the address: SCHEESTRAAT 5; 9270; KALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Meubles Encastrés,Volets Roulants en Bois,Charpentes,Menuiserie,Installation de Cuisines,Escaliers,Tournage du Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Moustiquaires,Installation de Vérandas,Installation de Cloisons,Volets Roulants en PVC..
The main activity of GEORGES DE WILDE is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES DE WILDE is not available. You also can look at reviews of GEORGES DE WILDE, open positions, location of GEORGES DE WILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES DE WILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES DE WILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES DE WILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES DE WILDE, employees, financial statistics.