GEBROEDERS DE LAET

Contactgegevens GEBROEDERS DE LAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS DE LAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS DE LAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 25; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15514155 (+32-15514155) 15514155 (+32-15514155)

Fax (fax): +32 (14) 941-62-48 +32 (14) 941-62-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS DE LAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS DE LAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS DE LAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS DE LAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS DE LAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS DE LAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS DE LAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS DE LAET
Products information GEBROEDERS DE LAET

BTW identificatienummer (tax): BE09002716064
Ondernemingsnummer: 8380615234
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS DE LAET
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS DE LAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS DE LAET
Addition kinds of activities for GEBROEDERS DE LAET

764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
30869904. Isolatie- of kussingsmateriaal, schuimplastic | Insulation or cushioning material, foamed plastics
32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
32950206. Filteren klei, behandeld | Filtering clays, treated
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij GEBROEDERS DE LAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS DE LAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS DE LAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS DE LAET. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Operator Verpakking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een operator voor het verpakken van goederen.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS DE LAET in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS DE LAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS DE LAET. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS DE LAET. GEBROEDERS DE LAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS DE LAET. Leave a respond for GEBROEDERS DE LAET. GEBROEDERS DE LAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS DE LAET op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS DE LAET
Location of GEBROEDERS DE LAET on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS DE LAET

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS DE LAET GEBROEDERS DE LAET: Muylaert G | FE. DE GREEF | Electronic Discount | LIVINUS WITTERS | KURT LEFEBRE

Other related companies as GEBROEDERS DE LAET: Muylaert G | FE. DE GREEF | Electronic Discount | LIVINUS WITTERS | KURT LEFEBRE

GEBROEDERS DE LAET is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS DE LAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09002716064. Het bedrijf GEBROEDERS DE LAET bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 25; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS DE LAET is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS DE LAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS DE LAET, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS DE LAET op de kaart.

GEBROEDERS DE LAET is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS DE LAET, company assigned to the tax number BE09002716064. The company GEBROEDERS DE LAET is located at the address: STATIONSSTRAAT 25; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes,Menuiserie..
The main activity of GEBROEDERS DE LAET is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS DE LAET is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS DE LAET, open positions, location of GEBROEDERS DE LAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS DE LAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS DE LAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS DE LAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS DE LAET, employees, financial statistics.