FRANK VAN HAM

Contactgegevens FRANK VAN HAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANK VAN HAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANK VAN HAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUGENBERG 183; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36055678 (+32-36055678) 36055678 (+32-36055678)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANK VAN HAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANK VAN HAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANK VAN HAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANK VAN HAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANK VAN HAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANK VAN HAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANK VAN HAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANK VAN HAM
Products information FRANK VAN HAM

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANK VAN HAM
(Get full report from official database of BE for FRANK VAN HAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANK VAN HAM
Addition kinds of activities for FRANK VAN HAM

2082. Malt dranken | Malt beverages
17719901. Betonpompen | Concrete pumping
20410102. Cakemeel | Cake flour
22210701. failles | Failles
23610103. T-shirts en tops: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | T-shirts and tops: girls', children's, and infants'
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij FRANK VAN HAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANK VAN HAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANK VAN HAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANK VAN HAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van FRANK VAN HAM in sociale netwerken
Look for responds of FRANK VAN HAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANK VAN HAM. Laat een reactie achter voor FRANK VAN HAM. FRANK VAN HAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANK VAN HAM. Leave a respond for FRANK VAN HAM. FRANK VAN HAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANK VAN HAM op de google maps. Adres en contacten FRANK VAN HAM
Location of FRANK VAN HAM on the google maps. Address and contacts of FRANK VAN HAM

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANK VAN HAM FRANK VAN HAM: Tartine | RENE VAN CAMP | JULES BAERT | HANDICO INTERNATIONAL | Van Den Broeck F

Other related companies as FRANK VAN HAM: Tartine | RENE VAN CAMP | JULES BAERT | HANDICO INTERNATIONAL | Van Den Broeck F

FRANK VAN HAM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANK VAN HAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf FRANK VAN HAM bevindt zich op het adres: LEUGENBERG 183; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van FRANK VAN HAM is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANK VAN HAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANK VAN HAM, openstaande posities, locatie van FRANK VAN HAM op de kaart.

FRANK VAN HAM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANK VAN HAM, company assigned to the tax number BE08636322021. The company FRANK VAN HAM is located at the address: LEUGENBERG 183; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of FRANK VAN HAM is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANK VAN HAM is not available. You also can look at reviews of FRANK VAN HAM, open positions, location of FRANK VAN HAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANK VAN HAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANK VAN HAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANK VAN HAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANK VAN HAM, employees, financial statistics.